Slik feilsøker en bil som ikke vil flytte når du kjører

Hvis bilen din ikke vil fysisk flytte når du har satt nøkkelen i tenningen og startet det, kan du ha et alvorlig problem. Heldigvis, kan det også være bare enkle menneskelige feil. Det er et par ting som kan stoppe en bil fra å flytte hvis motoren har startet med hell. Alt du trenger å gjøre er å feilsøke disse tingene, og du bør ha bilen kjører igjen på kort tid. Instruksjoner
en

Kontroller at bilen din er i "Drive" eller "Reverse" og ikke "nøytral". På mange forskjellige typer biler, er "nøytral" midt i mellom "drive" og "omvendt" på girspaken. Hvis din girspak og dashbord indikerer at du er i "N", er bilen i nøytral. Skift det inn enten "drive" eller "omvendt", og det vil kjøre som normalt.
2

Kontroller at parkering pause i bilen ikke er på. Hvis din parkeringsplass break er på hele veien, kan det hindre bilen fra å flytte, selv om det er i stasjonen eller omvendt. Kople ut parkeringsbremsen pause og forsøk på å bruke bilen igjen.
3

pop panseret og sjekke automatgir væske nivåer (hvis aktuelt). Den automatiske overføring væske beholderen vil være på et annet sted, avhengig av hvilken type bil du har, så ta kontakt med brukerveiledningen for å finne plasseringen. Hvis alle automatgir væske har lekket ut av bilen, bilen vil ikke flytte.
4

Sørg for at clutchen er justert riktig (hvis det er aktuelt). På manuell girkasse biler, kunne ikke er justert riktig clutch føre til at bilen stopper å bevege seg eller nekter å flytte, selv om motoren har snudd og er i gang. Justere clutch til normal posisjon, satte foten på gassen og prøve det igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65189.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer