Hvordan feilsøker jeg en Triumph TR6 backfiring Gjennom forgasser?

The Triumph TR6 var stolte av British Leyland Motor Corporation med in-line seks-sylindret motor, skivebremser og avansert uavhengig bakhjulsoppheng. Den sporty lille TR6 pakken ble rundet av med rack og pinion styring, bøtteseter og sport instrumentering. Når du er i harmoni, er TR6 en kraftig og morsom bil å kjøre. Problemer med en motor slå tilbake rane bilen av sin ytelse og drivstofføkonomi. Diagnostisering og reparasjon av en slå tilbake er en enkel oppgave som ligger godt innenfor evnen til den gjennomsnittlige helgen mekaniker. Du trenger
skrutrekker
12-volt, 21-watts lyspære
forgasser samtidighet eller vakuummåler
0,010 trådmåler
Metric kombinasjonsnøkkel
Vis mer Instruksjoner
en

Still tennplugg ledninger til følgende tenning rekkefølge: 1-5-3-6-2-4 mot klokken, med # 1 sylinder på fronten av motoren
.
2

Still tenningen timing. Koble den ene enden av en 12-volt, 21-watts lampe til spolen lav spenning terminal. Koble den andre lampen føre til batteriets positive (+) terminalen. Drei veivakselen skivene til indikatoren hull på skivene er nøyaktig 3/8-inch til venstre for timing pekeren. Snu distributør til lampen bare kommer på. Stram distributør og fjern timing lampe.
3

Sjekk vakuum Retard på distributør for å sikre den er koblet til riktig vakuum kilde. Sjekk alle andre vakuum slanger for løse eller sprukne tilkoblinger.
4

Juster tenning punktet gapet til .015. Inspiser poeng for å sikre at de ikke satt opp eller brent, og at våren fungerer som det skal.
5

Juster begge ZS forgassere å stille tomgang på 900 RPM. Ved hjelp av den spesielle synkronisering verktøyet er den foretrukne metoden og den mest nøyaktige, men justeringen kan gjøres med en felles vakuummåler hvis en samtidighet er ikke tilgjengelig.
6

Juster ventilklaringen på alle sylindere til .010 tommer.
7

Sjekk ledningsnettet for løse tilkoblinger eller ødelagte jord stropper. Reparere etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66901.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer