Hvordan Test Spark Plug Wires

tennpluggen ledninger på kjøretøyet er ansvarlig for å levere en elektrisk ladning fra distributør til motorens tennplugger. Disse tennplugg ledninger bør kontrolleres hver 30.000 miles. Mens erstatning er egentlig bare nødvendig når de mislykkes, bør du sjekke dem for å sørge for at de fungerer som normalt. Du må være kjent med et voltmeter, en enhet som selges i de fleste auto deler butikker som måler den elektriske strømmen som flyter gjennom en komponent. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Drei skiven på voltmeter til "Ohms."
2

Åpen panseret på bilen og dra en av tennplugg ledninger ut av toppen av motoren og av distributøren. Trådene vil være forholdsvis tykk, vil kjøre lengden på de fleste kjøretøys-motorer, og vil være skjermet med gummi eller silikon. De plugg ledninger er normalt enten rødt, svart eller blå. Den eksakte fargen avhenger av merke og modell av kjøretøyet. Når du trekker pluggen ledninger, sørg for at bilen er av, slik at distributøren ikke leverer en elektrisk ladning gjennom ledningene, og holde ledningene ved pluggen kabelendene (det er caps på hver ende av ledninger laget for deg å hente inn).
3

Sett en av de elektriske ledningene fra voltmeter i den ene enden av pluggen wire. Pass på at ledelsen berører plug trådens terminal. Sett den andre ledningen fra voltmeter i den andre enden av pluggen wire.
4

Se på skjermen på voltmeter. Ohms måler den elektriske motstand i ledningen. Måleren skal mellom "0" og "0.05". Hvis det står høyere enn "0.05", bytt tennpluggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65095.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer