Hvordan sjekke kjølevæsken Nivåer i en Diesel Van

The kjølevæske i dine diesel van sykluser gjennom motoren kjølerom og bidrar til å holde motoren kjølig. Væsken pumpes gjennom kjølesystemet via en vannpumpe og vekk varme fra motoren når det strømmer gjennom motoren kjølerom. Kjølemiddelet strømmer så bort fra motoren og inn i radiatoren. En kjølevifte blåser deretter på radiatoren og kjøler fluidet slik at det kan fortsette å strømme gjennom systemet, trekker mer varme bort fra motoren. Kjølevæsken er normalt grønn i farge og er blandet med vann i en 50 prosent forhold. Fordi dieselmotoren vil kjøre veldig varmt, er det viktig at du opprettholder riktig kjølevæske nivåer. Med det i tankene, må du vite hvordan du skal sjekke kjølevæsken nivåer i din diesel van. Instruksjoner
en

Åpne panseret på diesel van og finn kjølevæske tanken. Tanken vil normalt være på førersiden av motorrommet, men den nøyaktige plasseringen kan variere avhengig av merke og modell av bilen.
2

Look på utsiden av kjølevæske reservoaret. Det vil være to merker på gjennomsiktig plast tank. Den øvre markerer den høyeste streken for kjølevæske. Den laveste mark indikerer minimum streken for kjølevæske.
3

Sjekk væskenivået inne i tanken. Kjølevæskenivået på motoren bør være mellom øvre og nedre merkene på kjølevæske på tanken. Ideelt sett bør kjølevæskenivået være på eller nær den øvre streken /merket på tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64724.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer