Hvordan vet jeg om jeg har Motor Mount Problemer?

En motor mount eller motorfeste er utformet for å feste bilmotoren til rammen på bilen selv. Mounts er vanligvis laget av gummi og metall. Gummien blir brukt til å holde motoren riste fra forårsaker bilen for å riste og metallet kobler motoren til kjøretøyets ramme. Formålet med alle motorfestene er de samme og antall motorfester varierer avhengig av bil. Motorfester kan etter hvert bli skadet eller brekke. Hvis bilens motorfester er dårlig, vil du ha flere klare tegn og symptomer. Strange Engine Høres

Start motoren og la den gå i noen minutter. Rus motoren og lytte nøye. Føler du for mye vibrasjon? Hvis en motor mount er ustabilt eller ødelagt, vil motoren bevege seg og skape vibrasjoner som du kan føle og høre mens inne i bilen.

Når motoren går på tomgang, lytt etter rasling. Motorfester er til stede for å stabilisere motoren og holde den fra å bevege seg fritt under panseret. Hvis motoren mount er dårlig, vil motoren gå, bumping andre deler i prosessen, og skaper en banke eller rallende lyd.
Visual Forskjeller i Engine Alignment

Pop panseret og se om motoren ser ut av stilling. Hvis det ser ut selv de minste litt forskjellig fra sin normale posisjon, kan dette være forårsaket av en ødelagt eller skadet motor mount. Motoren festet er utformet for å holde motoren innrettet til å tillate riktig drift og tilstrekkelig drift av alle deler under hetten. En vippe eller sagging motoren er et tegn på en skadet eller ødelagt motor mount.
Skader og lekkasjer til andre mekaniske deler
p Hvis din eksosmanifold eller ventil dekke pakninger er skadet, kan dette være et tegn på en skadet motor mount. I sjeldne tilfeller kan ødelagte motorfester forårsake alvorlig skade på motordeler på siden av motoren. Mens akselererende, beveger motoren fra side til side og deler kan bli sprukket, ødelagt eller bulket i prosessen.

Ta en titt på motor drivreimer og slanger. Motorfester som er skadet, i dårlig form eller ødelagt kan strekke slanger eller belter og selv føre dem til å bryte eller knipse hvis motoren roterer overdrevet. Sjekk vannpumpen og servostyring belter samt radiator slanger.

Se etter eksos lekkasjer. Sjekk hvor hodet røret tiltrer manifold. Hvis det er en lekkasje her, kan dette være et tegn på en skadet motor mount. Noen ganger vil hodet røret selv mislykkes hvis motor mount er skadet, ødelagt eller behov for utskifting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64723.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer