Finne ut om en Power Steering Pump er dårlig

Kjøretøy med servostyring krever minimalt med innsats for å snu hjulet. En servostyring pumpe hjelpemidler bilens servostyring evner. Dens funksjon er å gi en hydraulisk løft til styremaskin, og dette hydraulisk løft er det som gjør at du kan bruke rattet for å slå forhjulene på bilen din. Jo mer du forstår om servostyring pumpe, jo lettere vil det være for deg å gjenkjenne et potensielt problem. Instruksjoner
en

Finn ut om det er vanskeligere enn vanlig å vri rattet på bilen. Hvis du må legge mye arbeid i å snu hjulet, kan servostyring pumpe må repareres eller erstattes.
2 p Hvis din servostyring pumpe trenger vedlikehold, vil du høre et høyt , høyfrekvent lyd hver gang du slår på rattet. Når hjulet rettet ut, vil lyden stoppe.
3

Sjekk din servostyring pumpe for rust og lekkasje. Sørg også for pumpens beltet har rett mengde spenning. Alle disse er alvorlige problemer som må repareres. Hvis du ikke har kunnskap til å sjekke dette ut selv, ta med bilen til en kvalifisert mekaniker.
4

Kontroller Serpentine beltet på motoren. Dette beltet driver alle bilens tilbehør, inkludert servostyring pumpen. Hvis det ikke fungerer, kan det hende at servostyring pumpen ikke fungerer ordentlig, heller. Igjen, hvis du ikke har kunnskap til å sjekke dette ut selv, ta med bilen til en kvalifisert mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64722.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer