Hvordan diagnostisere en svak Fuel Pump

Et svakt bensinpumpen i bilen din kan hindre deg fra å kjøre den. Drivstoffpumpen er ansvarlig for å gi nok drivstoff til motoren. Hvis drivstoffpumpen ikke gir nok trykk til motoren, motoren kunne stall, kan du ha problemer med å få motoren i gang, eller motoren din vil tomgang rough. Av bensin er svært følsomme for drivstoff press, slik at du har riktig trykk er viktig. Når drivstoffet trykket er for lavt, må du bytte drivstoffpumpe. Men, før du setter din drivstoffpumpe, bekrefter at pumpen er problemet. Du trenger
Fuel-trykkmåler
skrutrekker
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen og sted en fille over Schrader ventil på drivstoff rail. Den nøyaktige plasseringen av ventilen vil variere i henhold til din bestemt merke og modell av kjøretøyet.
2

Trykk ventilen inn med hjørnet av en liten skrutrekker. Fillen vil hindre bensin fra sprøyting overalt. Ved å trykke på ventilen slipper trykket fra drivstoffsystemet. Hvis ingen trykket er sluppet ut, er dette en klar indikasjon på at det ikke er, eller for lite, press i drivstoff linjer.
3

Fest drivstoff-trykkmåler til drivstoff rail. Det bør være en annen liten ventil på drivstoff rail for deg å feste drivstoff-manometer til. Hvis det er ingen, kan du ikke kontrollere drivstoff trykket alene. Du trenger en butikk for å gjøre et tilgangspunkt for deg å sjekke drivstofftrykket.
4

Slå på tenningen, men ikke start motoren. Dette vil gi energi til drivstoffpumpeikon stafett. Drivstofftrykket på måleren skal skyte opp og bo konstant. Den nøyaktige trykket vil avhenge helt av kjøretøyet. Du trenger å referere til bilens service manual for denne informasjonen. Hvis drivstoffet trykket er under fabrikkens spesifikasjoner, erstatte drivstoffpumpe, senderenheten og stafett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65125.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer