Pontiac Vibe DRL Problemer

The Vibe er en crossover kjøretøyer bygget av General Motors 'Pontiac divisjon. Pontiac Vibe produksjon vil ende når Pontiac opphører driften i 2011. The Vibe er utstyrt med kjørelys (DRL), noe som gjør bilen mer synlig i trafikken. Noen ganger kjørelys kan funksjonsfeil. Pontiac Vibe Lighting System

Pontiac Vibe kjørelys lampe system iWorks med automatisk hodelykt kontroll system som én enhet. Den kjørelys lampe, som er installert i nærlys frontlykter, avgir en hvit eller gul glød ikke sterkere enn 1500 candela over horisonten. De slår på når bilen er forskjøvet i revers eller Drive. De vil lyse når de utvendige lamper er slått av.

Automatisk hodelykt kontrollsystem slår av kjørelys når bilen er på reise i skumringen eller plutselig utsatt for et mørkt miljø i mer enn fire sekunder, for eksempel tunneler , garasjer eller en allé delen av veien.
Fuse

kjørelys er styrt av FOG /DRL sikring. Sikringen er plassert i sikringsboksen, som er under panseret på bilen. Den kjørelys lampe relé ligger i samme sikringsskap også.
Dash Integration Module

Dash Integration Module (DIM) styrer releet ved å sende kommandoer til den. Dim begrunnelse kjørelys lampe relé for å slå på kjørelys. En skanning verktøyet brukes til å kontrollere DIM hvis riktige kommandoer ikke blir sendt til stafetten. Ledningene fra DIM til sikringsboksen er et annet element for å sjekke når de kommandoer til releet ikke er mottatt.
DRL Module

kjørelys lampe modulen styrer drift av kjørelys og automatisk hodelykt. En feil i denne komponenten vil føre til at frontlyktene å ikke komme på automatisk ved skumring og instrumentpanelet lyser å bo på når den manuelle lysbryteren står på "Off" posisjon. Modulen er plassert over bremsepedalen.
Konklusjon

General Motors kjøretøy har hatt kjørelys lamper som standard utstyr siden 1997. For kjørelys og automatisk hodelykt å arbeide sømløst, er ekstra komponenter som trengs. En logisk analyse og tålmodighet kan gi kilden til en kjørelys lampe problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64755.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer