Hvordan finne den oljetrykk senderenheten på en 1997 Wrangler

Oljetrykket senderenheten eller pressostat er ansvarlig for rapportering av oljetrykk fra inne i motor til PCM eller datamaskin på 1997 Jeep Wrangler. Den PCM-sender så informasjonen i form av en lavspent strøm til måle eller kontrollere motoren lampe på instrumentpanelet. Hvis sensoren ikke fungerer som den skal kan du kjøpe en erstatning fra de fleste auto deler butikker eller Jeep forhandler. Erstatte det krever at du finner den først. Du trenger
Jack
Jack står
Socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Løft den fremre enden av Jeep din opp fra bakken med en jack. Støtt Jeep på et sett av bukker slik at den ikke kan bevege seg eller falle. Kontroller at du er på et fast, flatt underlag for beste stabilitet fra bukker.
2

Fjern den nedre motor sprutbeskyttelse fra under motoren. Fjern festeboltene fra vakten med en skralle og socket og senk splash vakt og flytte den ut av veien. Sørg for å sette festeboltene et trygt sted slik at du vil kunne få tilgang til dem for å installere splash vakt senere.
3

Slå opp i motorrommet og finn motoroljefilteret på passasjerens side av motoren. Oljefilteret trådene til en passende på siden av motorblokken like bak motorfestet og omtrent en tomme over kanten av bunnpannen.
4

Look like foran oljefilteret på på siden av motorblokken. Det er en kabelkoblinger festet til en liten sylindrisk sort sølv og sensoren på siden av motorblokken. Dette er oljetrykket senderenheten eller trykkbryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64891.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer