Slik feilsøker en Chevy S-10 Blazer

The Chevy S-10 Blazer var en liten sport utility kjøretøy utstyrt med en V6-motor og produsert i to-wheel og firehjulsdrevne versjoner, tett ligner den S-10 pickup lastebil . De 1983 to1994 modeller har ikke en datamaskin klarte elektronikken og diagnostiseres ved å lage mekaniske observasjoner. Alle modeller produsert etter 1994 bruker en datamaskin diagnostikk system, og feilsøking oppnås med en elektronisk leser og gjennom mekaniske observasjoner. Du trenger
Trickle lader
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen for å starte bilen. Hvis motoren ikke sveiv og dash lysene er svak eller ikke-eksisterende, må du lade batteriet. Koble den til en vedlikeholdslading lader og vente til det viser full lading. Starte kjøretøyet. Bytt ut batteriet hvis fortsetter å mislykkes. Blazer kan også kreve en ny tenningslåsen.
2

Test dynamoen hvis batteriet er bra, men bilen fortsetter å miste makt. Test dynamoen med et voltmeter og erstatte det hvis det ikke er elektrisk effekt. Hvis du fortsetter å hoppe starte et godt batteri, vil det til slutt bli ødelagt.
3

Kjør Blazer og føler for endringer i motorkraft. Sputtering og fosser indikerer en dårlig bensinpumpe. S-10 kan også ha tette dyser eller en dårlig drivstoff trykkregulator. Sett på drivstoffpumpen og rengjør dysene.
4

Drive bilen ved ulike hastigheter å teste skiftende i overføringen. Hvis sendingen buldrer eller boder når sikting, må det være betjent. Overføringen ventilhuset er en vanlig feil på S-10 Blazer.
5

Test bremsene ved lave hastigheter. Hvis bremsene vibrere voldsomt mens stoppe, kan hjulet sensoren være dårlig. Plugg en elektronisk leser i dashbordet for å teste sensoren. Bytt sensoren umiddelbart hvis det mislykkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67806.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer