Min 2003 Malibu vil ikke starte

Chevrolet 2003 Malibu er en mellomstor bil som har to modeller, grunnmodellen og LS. Malibus er litt mindre enn Chevrolet Impala og er designet for å være nyttig, men likevel komfortable. Men til tross for å være en relativt ny bil, kan Malibu oppleve problemer når det gjelder å starte. Instruksjoner
dødt batteri
en

Lytt til bilen din når du setter inn nøkkelen. Hvis du hører en svak klikkelyd, eller hvis det ikke skjer noe i det hele tatt, er batteriet sannsynligvis drenert. Dette kan oppstå dersom du ved et uhell lot lysene på eller forlatt en enhet koblet til bilen din.
2

Bruk et batteri boost pack å hoppe starte bilen. Disse kan plugges direkte inn i veggen og ikke krever hjelp fra annet kjøretøy. Du kan også bruke startkabler og et annet kjøretøy for å fullføre denne oppgaven.
3

Fest kablene i boost pakke eller startkabler ved å matche fargene på klemmer til fargene på batteri terminal.
4

Start bilen som normalt, og deretter koble til kablene.
Key slår seg ikke
5

Sørg du bruker riktig nøkkel. Selv om en åpenbar løsning, vil dette resultere i at bilen ikke er i stand til å starte.
6

Prøv en ekstra nøkkel for å se om det er et problem med nøkkelen etter å ha slitt ut.

7

Force rattet i en retning og deretter i den andre retningen mens vri om nøkkelen. Noen ganger når du parkerer bilen med hjulene slått og deretter ta ut nøkkelen, det er press på rattlås, noe som gjør det vanskelig å vri om nøkkelen.
Motoren vil ikke Brann
Side 8

Sett nøkkelen i tenningen. Hvis du merker at motoren skrur normalt, men så er det stillhet, motoren er ikke avfyring. De tre viktigste årsakene til dette problemet involvere gnist, drivstoff og komprimering.
9

Bruk en billig gnist tester for å teste for en gnist. Hold tester ved siden av tennpluggen og har noen starte motoren. Hvis lampen på dine tester blinker, bør du gå videre og sjekke drivstoffet.
10

Slå på bilen og lytte for den særegne lyden av bensinpumpen bygningen press. Hvis du ikke hører dette problemet kan være med bensinpumpen og du bør ha service på bilen din. Når bensinpumpen har blitt sjekket gå videre for å sjekke kompresjon.
11

Bruk en mekaniker-grade kompresjon tester som skruer inn i hullet i tennpluggen. Ta ut tennpluggen og sett kompressor i hver sylinder. Hvis kompresjonen er lavt, kan dette føre til at bilen ikke starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66229.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer