Problemer med automatgir Linkage

Den automatiske girkassen sammenhengen i hver bil har samme funksjon, om girskiftene skjer fra kolonnen eller på gulvet. Problemer kan oppstå i automatgir sammenhengen skyldes normal slitasje under bruk av bil. Disse problemene kan variere, fra sammenhengen slitasje på grunn av bruk av strekk i sammenhengen kabelen. Broken Linkage

automatgir sammenhengen vil bryte etter at den har slitt til et punkt der det ikke kan skifte gir. Denne slitasje oppstår på grunn av interne problemer med overføringen, for eksempel overføring band kommer løs eller overføring rennende varmt og iført de interne Gears of automatgir. Når disse interne problemer oppstår, legger de mer vekt på automatgir sammenhengen som langsomt slites denne mekaniske komponenten. Koblingen er hva som tenner girene eller skift dem i ønsket posisjon, for eksempel park, nøytral, drive, første, andre, tredje og overdrive, avhengig av modell eller produsenten av kjøretøyet.
Gear Kabel

Hver automatgir være koplet til et gir kabelen som går fra girspaken i trekkstengene. Denne kabelen kan strekke seg over normal drift av bil. Når denne kabelen er strukket, vil driveren har problemer med skiftende girene skikkelig. Hvis kabelen er strukket for langt, så giret vil flytte, men bilen kan ikke skifte til noe utstyr. Sjåføren vil merke at girspaken ikke føles så stiv som den vanligvis gjør når skiftende tannhjul eller girspaken er plassert i forhold ikke skikkelig med det ønskede giret. Kabelen må skiftes når disse symptomene oppstår.
Linkage Alignment

automatgir sammenhengen må riktig justert med overføring for at girspaken i riktig skifte gir. Når giret ikke kan skifte girene inn i riktig posisjon, må den automatiske girkassen sammenhengen justeres for å justere riktig med tilsvarende utstyr. Koblingen kan løsne under normale driftsforhold på grunn av bil vibrasjon og giring. Koblingen må justeres på nytt når girene blir vanskelig å skifte. Bilen eier må ta bilen inn en kvalifisert overføring spesialist for å sikre at koblingen er riktig justert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66230.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer