Hvor å Test en Fuel Injector på en Infiniti Q45

En drivstoff injektor på en Infiniti Q45 kan føre til en feiltenning like lett som en tennplugg eller annet problem i tenningssystemet kan. I det siste, avhengig sylindrene på den kollektive delt drivstoffblandingen i inntaket manifold for drivstoff kostnader. Innføringen av TBI innsprøytning system, som bruker en eller flere injektorer innenfor et spjeldhus handling, for det meste, akkurat som en forgasser, bortsett fra motoren har bedre gassrespons og en evener blanding som det ikke er vakuum-avhengige . Datamaskinen kompenserer for lufttetthet og høyde. Den multi-port bensininnsprøytning, som er funnet på Infiniti Q45, er et helt annet dyr. Den inntaksmanifold består av luft, og hver sylinder er avhengig av dets individuelle injektorene. Du trenger
NOID lys
Voltmeter
Spark plug socket og skralle
Engine stetoskop eller to meter av drivstoff linjen slange
Liten felles lomme skrutrekker
Digital infrarød termometer

Vis flere instruksjoner
en

avgjøre hvilken sylinder berørt ved å starte motoren og la den nå driftstemperatur. Bruke den infrarøde termometer for å kontrollere temperaturen i hvert sylinder ved punktet eksosmanifolden er boltet til sylinderen. Hvis alle sylindrene er i snitt 450 grader unntatt én (det er mye lavere), er dette sylinderen i spørsmålet.
2

Bruk motoren stetoskop eller bensinslangen mot øret for å lytte til drivstoff injektor, som bør være å lage en jevn klikkelyd slik det fungerer. Hvis ingen støy blir oppdaget den elektriske kontakten bør sjekkes for strøm eller ødelagte eller chaffed linjer. Hvis en jevn støy er til stede, kan det bli sittende fast åpen noe eller har en skitten pintle.
3

Koble den elektriske kontakten på drivstoff injektor med motoren i gang. Bruk den lille lomme skrutrekker for å løsne låsen våren på kontakten og trekk kontakten av. Mens kontakten er fjernet, merker hvor mye fall i motorturtall. Skyv kontakten på, og deretter trekke den av å bekrefte sin funksjon. Hvis ingen motor dråpe er lagt merke til det indre filteret kan være helt tett og kan være i stand til å bli renset med et drivstoff injektor renere. Det kan også være helt defekt, som er det som nå må bestemmes.
4

Installer noid lys i den elektriske kontakten til injektoren. Den noid lys skal blinke raskt. Dersom det ikke blinker, sjekk kontakten med et voltmeter for å se om en av terminalene har strøm. Hvis det er strøm i en av terminalene, ligger problemet i datamaskinen injektoren driver krets. Det er behov for en datamaskin. Hvis det ikke er strøm til kontakten, er det en ødelagt ledning mellom sikring blokk og injektoren - mest sannsynlig i selen. Hvis noid lampen blinker og injektoren er å lage en klikkelyd, skyll dysene med en profesjonell drivstoff injektor renere. Hvis injektoren fortsatt feil, må den skiftes.
5

Slå av motoren ned og la den avkjøles. Trekk til tennpluggen fra berørte sylinderen og se på elektroden. Hvis det er sprø sort i farge, er injektoren fast i åpen stilling, og bør skiftes ut fordi det er svært usannsynlig at den kan renses. Dersom elektroden er hvit eller lysegrå med den brente utseende, er injektoren ikke åpning skikkelig og kan være i stand til å bli renset. Skift bare hvis det fortsetter å svikte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64306.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer