Hvordan endre Tilbake svingesignal pære på en 2008 Ford Ranger

2008 var det siste året av den 3,0-liters V-6 Vulcan-motoren i Ford Ranger. Ford avviklet liten pickup helt fra og med 2012 årsmodell. 2008 Ranger tilbudt HID hovedlys og integrerte bak Blinklys. Den bakre baklys forsamlingen plassert bremselysene, slår signal og ryggelys. Mens erstatte blinklys pærer er ikke så lett som det var i år tidligere, kan hvem som helst med et minstemål av mekanisk sikkerhet og 10 minutter av fritiden erobre denne oppgaven. Du trenger
Stikknøkkel
6 mm socket
3157k pære
Vis flere instruksjoner
en

Senk Rangers bakluke å avsløre festeskruene på . innenbords side av halen lampe forsamlingen
2

Fjern de fire halen lampe monteringsskruene - to på inboard side, to på påhengsmotoren side - ved hjelp av en fastnøkkel og en 6 mm-kontakten .
3

Trekk halen lampe montering av baksiden av Ranger. Roter blinklyset kontakten mot klokken for å låse den opp fra Ranger hale lampe forsamlingen.
4

Trekk kontakten direkte ut av halen lampe forsamlingen til å eksponere utbrent pære. Trekk utbrent pære direkte ut av stikkontakten og kast den.
5

Sett den nye 3157k pære i blinklys socket. Skyv lyspæren og kontakten inn i halen lampe forsamlingen. Roter kontakten med klokken for å låse den inn i halen lampe forsamlingen.
6

Plasser baklys forsamlingen tilbake på baksiden av Ranger. Installere fire baklys montering låseskruer med pipenøkkel og socket. Lukk bakluken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68076.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer