Hvorfor en Plug Wire Jump Brann til en motor Block?

Tennplugg ledninger, også kjent som tenning ledninger, er vanligvis solid og varer lenge, forutsatt at de holdes i deres tråd vevstoler, for å unngå å gni mot den varme motor. Siden en motor alltid har noe bevegelse under drift, er kunsten å holde ledningene langt nok unna andre deler som de kan gni mot når motoren beveger seg. På fabrikken blir tenningsledningene rutet gjennom flere vevstoler som er montert på brakettene. Hva En Ignition Wire Er

tenningsledning bærer elektrisitet fra en distributør eller coilen til en tennplugg. En typisk tenning ledning er bygget opp av fem lag, og den indre kjerne, undertrykkelse sjikt, indre isolator, pyntebånd og ytre isolator. Kjernen og isolator er laget av forskjellige materialer, avhengig av programmet.
Hvorfor ledninger arc

Elektrisitet følger minste motstands vei. Hvis den ytre isolasjonen er slitt gjennom eller sprukket, og det er nær en god leder, som en motor, vil du se gnisten hopping, eller overslag fra ledningen til motorblokken. Hvis du ser dette er det på tide å skifte ledningene.

Problemer føre med overslag ledninger

Et overslag ledning kan føre til en svak gnist eller ingen gnist, som vil skitner til tennpluggen i at sylinderen med delvis brent eller ubrent drivstoff. Ubrent drivstoff kan også skade katalysatoren. En misfiring sylinder, som vil få deg til motoren gå ujevnt, er et annet resultat av en lysbue wire. Det kan være farlig å ha overslag ledninger hvis du har en drivstofflekkasje, da dette kan føre til brann. For å unngå uventede problemer, er det en god idé å sjekke ledninger hver gang du endrer dine tennplugger.
Kontroll tenningsledningene

Tydelige tegn på skade på ledningene er brennmerker, sprekker, splittelser, og spor. Skaden er ikke alltid åpenbar, så du blir nødt til å se nøye. Slå av motoren og la den avkjøles. Med ledninger på plass, starter i den ene enden av hver ledning og sjekke det grundig etter den til den andre enden. Sørg også for at ledningene er klippet godt til i de vevstoler. Tenningsledning vevstoler er klipsene montert langs sidene eller toppen av motoren som holder ledningene borte fra alt som kan skade dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68719.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer