Slik feilsøker en Cavalier Fuel System

Hvis du har en full tank med bensin og din Cavalier bare slutter å kjøre, kan du ha et problem med drivstoffsystemet. De fleste av drivstoffsystemet problemene kommer fra bensinpumpen ligger i bensintanken på Cavalier, men det kan være en drivstoff filter i tillegg. Du kan feilsøke drivstoffsystemet på Cavalier med noen få verktøy rett hjemme og sparer deg kostnaden av å ta den inn til auto shop. Du trenger:
Tenger
venn
Tenningsnøkkel
liten beholder
To tre blokker
Floor jack
Jack stå
Vis flere instruksjoner

en

Pop opp panseret på din Cavalier og sett på parkeringsbremsen. Lokaliser drivstoffledningen som kommer inn i injektor-system. Finner linjen på toppen av motoren. Du kan følge linjen tilbake under bilen og se det fortsetter tilbake til bensintanken hvis du har problemer med å finne det.
2

Fjern drivstoff linje fra injektorenhet med tang ved å klemme klemmen og trekke klemmen tilbake på linjen. Har en liten container der for å fange opp eventuelt drivstoff.
3

Få vennen din slå på nøkkelen og varsel hvis drivstoffet begynner å renne. Har din venn slå av nøkkelen raskt. Hvis du ikke har drivstoff flyt, og deretter gå videre til neste trinn.
4

Plasser to tre blokker på venstre bakhjul. Du vil plassere en blokk foran, og en bak hjulet. Dette vil holde bilen ruller.
5

Jack opp passasjeren bakdekket med gulvet jack ved jekken under rammen og pumping. Når passasjeren baksiden av bilen er høy nok til å skyve under, plassere støttebenet under rammen for å holde bilen på plass.
6

Slide under bilen på passasjersiden bak og finne den drivstoffilter. Drivstoffilteret ligger i drivstoffet linjen under passasjersiden av Cavalier. Ta ut drivstoffilteret tilkoblingen på forsiden av filteret ved å trekke tilbake klippet på linjen med hånden. Fremsiden av filteret er siden nærmere motoren.
7

Har din venn vri om nøkkelen av og på igjen raskt. Varsel hvis noe drivstoff renner ut filteret. Hvis det ikke strømmer drivstoff ut, da har du et problem med bensinpumpen eller dieselfilter. Fjern den andre siden av filteret klippet og fjerne filteret fullstendig. Har din venn vri nøkkelen av og på igjen. Hvis drivstoffet fortsatt ikke flyter, så du må skifte drivstoff pumpen i bensintanken. Hvis drivstoffet renner gjennom linjen, så du må bytte dieselfilter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67166.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer