Årsak til en Broken Termostat i en RV

Termostaten i en RV er designet for å kontrollere flyten av kjølevæske som går inn og ut av motoren og radiator. Denne kontroll av flyten moderate motorens temperatur . Flere Nødvendigheten kan forårsake termostat mislykket . Slam

En av de hyppigste årsakene til termostat svikt er dårlig vedlikehold. Kjølesystemet må spyles med jevne mellomrom, vanligvis hver 30.000 til 60.000 miles . Mangel på riktig vedlikehold kan føre til kjølevæsken stivnet og forårsaker termostat ventil for å bli sittende fast åpen eller lukket.
Rust

RVs pleier å sitte i lengre perioder tid og dette kan føre til noen problemer . Ett problem er at hvis kjølevæsken blanding er ikke nøyaktig, og det inneholder mer vann enn frostvæske , kan rusting forekomme . Rust i systemet vil legge til termostat og få den til å ikke lenger fungere ordentlig.
Overoppheting

Termostaten åpner og lukker basert på temperaturen kjølevæsken. Hvis RV overopphetes eller annen grunn, kan dette skade komponentene som leser kjølevæske temperatur og føre til en forsinket åpning eller lukking av termostaten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67239.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer