DIY Timing en 13B

The 13B motoren i Mazda RX7 er designet for å være lett å tid. Hvis du oppdager en grov tomgang lyd, eller motoren rister, starter med å sette timingen selv å se om du kan løse problemet uten å måtte betale en mekaniker. Tidspunktet vil jevne ut og hindre stresse motorfester eller utmattende overflødig brennstoff. Gjøre inngrepet i orden, og du vil rette ut timing på noen få minutter. Du trenger
Timing lys
Vis flere instruksjoner
en

Finn den ledende og etterfølgende merker på den viktigste skivene. Stå på førersiden for å gjøre dette. Skivene er merket på fabrikken med begrepene "Leading" og "Løpende." Hvis din motor er gammel, kan disse etikettene har slitt av, men du kan fortsatt identifisere merkene ved å se fra førersiden og se hvordan de er gruppert. Den ledende mark vil gå forut for etterfølgende mark av noen få inches.
2

Identifiser pinnen på forsiden. Det er på førersiden. Du må bruke denne pin for å sette timing, så vær sikker på at du ser det tydelig. Det er i tråd med sveiv vinkel sensor, ser ut som ut som en distributør cap.
3

Koble timing lys til den ledende spole pack. Det er ved batteriet. Du vil finne to ledninger. Enten ledning vil arbeide for å koble timing lys. Plasser timing lys på en av ledningene slik at det vil brann.
4

Shine timingen på skivene. Sjekk om det ledende merket er foret opp med pinnen på forsiden. Hvis det ikke er det, bruke hånden til å slå sveiv vinkel sensor til du ser den ledende merket linje med pinnen på forsiden. Det vil se ut som det er litt utenfor sentrum når du har det riktig justert.
5

Finn etterfølgende viklingslaget av brake master. Plasser timing lys på forsiden tråd av denne spolen. Du bør se denne ledningen brann på som den "etterfølgende"-merket passerer. Du kan ikke justere den etterfølgende mark timing. Dette er rett og slett en dobbel-sjekk for å se om motoren fungerer rett. Hvis den etterfølgende merket er synlig i din timing lys under denne kontrollen, er timingen riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68445.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer