Slik tester du veivaksel sensor på en 1992 GMC Jimmy 4.3L

The 1992 GMC Jimmy med en 4,3-liters motor plukker opp sin veivaksel posisjon signal fra en pickup spole som ligger i fordeleren. Pickup spole genererer en AC signal som rotoren i distributør svinger. Dette signal er ikke tilfeldig, og det er generert av en fortannete passerer foran den pickup spole synkront med veivakselen. Dette signalet blir brukt av styringsmodulen på siden av fordeleren for å styre tenningen og innsprøytning. Du trenger
Voltmeter
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern distributør cap skruer, ved hjelp av skrutrekkeren. Løft av lokket med tennpluggen kabler festet. Legg lokket bak distributør for nå.
2

Test pickup spolen først for å se om det er å generere et signal. Trekk den hvite støpselet av pickup spolen inni distributør. Vri voltmeter velgeren til "AC" skala. Bruk voltmeter røde og sorte fører til sondere pickup spiral terminaler.
3

Plasser en sonde på hver av de to kvinnelige terminaler. Har en hjelper sveiv motoren mens du ser på voltmeter. Spenningen skal svinge mellom 0,10 til 1,4 volt AC. Hvis ingen spenning er til stede, er kontrollmodulen feil og ikke er i stand til å konvertere spenningen signal for å styre spolen og injektorer.
4

Kontroller pickup spolen kontakt for korrosjon. Rense korrosjon med natron, skylle den med vann og koble pluggen. Hvis det fremdeles ikke er spenning fra pickup coil, bytt det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68446.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer