Hva er tegn på dårlig ytre tie stenger ?

Forankringene er en del av styringen på en bil . Forankringen blir ofte utslitt etter flere års bruk , og må byttes ut. De symptomer og tegn på en dårlig ytre tie rod er vibrasjoner , støy, dekk bevegelse og løs styring . Alle disse symptomene kan mannen som en tie rod må erstattes raskt. Støy

Når pressbolt har gått dårlig , vil du begynne å høre en skrapelyd . Dette vil skje når du er å snu rattet en eller annen retning . Det kan spesielt være parallellstagene som er dårlig når hjulet er vibrerende høyt og fort når du kjører på motorveien.
Tire Movement

Du kan sjekke ytre tie stenger ved å jekke bilen opp og ta tak i bunnen av dekket med begge hendene . Start med å løfte den rett opp og se hvor mye spille der er . Det bør være svært minimal bevegelse. Hvis det er veldig løs, så det kan være utslitt tie stenger .
Steering

Den siste måten å vite om du har dårlig ytre tie stenger er å ta hensyn til styring. Hvis styringen har en treg reaksjon eller bilen trekker til en side uberegnelig, kan parallellstagene være utslitt . I tillegg bør styringsgruppen ikke føle seg løs og klar til å skyve uansett på veien .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65830.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer