Kode PO171 i Min 1996 Ford 3,8

Når den innebygde datamaskinen i 1996 Ford, utstyrt med 3,8-liters motor, registrerer og lagrer den diagnostiske problemer koden P0171, indikerer dette at oksygen sensor på bank er å lese en mager tilstand . Det er noen mulige årsaker til denne tilstanden, inkludert en skitten Mass Air Flow sensor og et vakuum lekkasje. Pinpointing selve årsaken til problemet krever bruk av utstyr og grunnleggende feilsøking teknikker som er godt innenfor egenskapene til den gjennomsnittlige hjem mekaniker. Du trenger
Scan verktøyet
Skrutrekkersett
mekaniker speil
Spray MAF sensor renere
Spray deler renere
Torx driver satt
Vis flere instruksjoner

en

Åpne panseret på 3,8-liters Ford og visuelt inspisere vakuum linjer og maljer for åpenbare lekkasjer. Finn den viktigste vakuum distribusjon blokk på førersiden av skottet, den leverer vakuum til en rekke enheter under panseret. Disse to områder er de vanligste kildene til en vakuum-lekkasje i denne motor. Start motoren og lytte for vakuum lekkasjer. En susing eller fløyte følger med en moderat til alvorlig vakuum lekkasje når motoren er i gang.
2

Bruk spray deler renere å finne skjulte lekkasjer. Spray rengjøringsmiddelet langs den nedre inntaksmanifold og inn i skjulte områder av motoren. Jo renere fører til at turtallet å endre seg når den kommer i kontakt et vakuum lekkasje. Gå sakte for å unngå en falsk resultat forårsaket av flom motorrommet med damp og unngå sprøyting brannfarlig renere nær tenning systemkomponenter. En mekanikk speil er nyttig å se under og rundt hindringer i motorrommet.
3

Bruk en skanning verktøy for å overvåke oksygen sensorer etter korrigere eventuelle vakuum lekkasjer funnet i motorrommet. Plugg skanning verktøyet i den diagnostiske kontakten funnet under sjåførens side av dashbordet og velg "Onboard Diagnostics II data" fra hovedmenyen. Overvåke oksygen sensor og masse luft sensordata mens motoren er i gang.
4

Slå av motoren. Koble fra den elektriske kontakten fra masse luft sensor sele funnet på luftfilteret boliger. Skille de to halvdelene av luftfilteret bolig og fjerne motoren side av huset fra luften kanalsystem som fester det til inntak manifold med en skrutrekker for å løsne klemmene på kanalen.
5

unsnap dekselet fra huset for å avsløre masse luft sensor inne i huset. Fjern de to T-10 Torx-skruer fra sensoren og løft føleren ut av huset. En visuell kontroll av sensor og forsiktig rense eventuelle rester eller avfall fra termistor i slutten av sensoren ved hjelp av spray MAF renere og en bomullspinne.
6

Sett sensoren inn i luftfilteret bolig og reinstallere luftfilterhuset inn i motorrommet. Start motoren og gjennomgå oksygen sensor og masse luft sensordata. Hvis årsaken til koden var en skitten masse luft sensor, oksygen sensor og masse luft sensordata vil vise en endring etter rengjøring. Fjerne problemer koden ved hjelp av skanning verktøyet og prøvekjøring bilen for å bekrefte problem løsning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68071.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer