Årsakene et nytt batteri kan tømme på en 1990 Chevrolet Corvette

1990 Chevrolet Corvette har rapporter om at batteriet tappes, og produsenten har selv publisert teknisk service bulletiner (TSBs) om dette problemet. En 1990 Chevrolet Corvette nye batterier kan tappes for en rekke årsaker. De fleste problemene stammer fra problemer med kablingen Corvette finnes i denne 1990 Chevrolet. Tilbehør Drenering Batteri

Nye batterier installert i 1990 Chevrolet Corvette ofte renne på grunn av minnet som kreves for makt seter og stereo. De fleste 1990 Corvette har et minne program i bil datamaskin brukes for stereo og sete innstillinger. Minnet kan tappe det nye batteriet når det brukes for mye. Du kan installere et batteri koble bryteren for å rette opp dette strømforbruket problem, eller du kan legge en vedlikeholdslading lader for å opprettholde det nye batteriets spenning.
Ledningsnettet Problemer

ledningsnettet på 1990 Chevrolet Corvette fører det nye batteriet for å drenere spenning. Ifølge rapporter fra produsenten sendt ut i teknisk service bulletiner (TSBs) til forhandlere, fører til at ledningsnettet under dashbordet eller instrumentpanelet det nye batteriet til å miste spenning når Corvette ikke er i drift. Dette problemet oppstår når skjøter i ledningsnettet ikke er riktig installert, noe som fører til et kort som opererer tilbehør når Corvette ikke er slått på. Den eneste korreksjon for dette spenningsnivået problem innebærer å ha hele ledningsnettet skiftes ut av en kvalifisert tekniker eller på Corvette dealership.

Lighting System Problemer

annen TSB publisert på 1990 Chevrolet Corvette gjelder et problem med belysning under panseret igjen på og drenering det nye batteriet av spenning. I disse tilfellene, kvikksølv bryteren som styrer belysningen under panseret enten shorts eller delvis engasjerer, forårsaker kretsen å være åpen selv når Corvette er ikke i drift. Denne åpen krets gjør det mulig for lys under panseret av Chevrolet å forbli på og avløp spenningen fra det nye batteriet. Hvis Corvette har dette problemet, må du erstatte kvikksølv-bryteren slik at batteriet ikke vil lades over natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66913.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer