Ignition Coil problemer og symptomer

Det finnes en rekke grunner en coilen kan mislykkes i et kjøretøy. En tennspolen er en integrert del av hvert kjøretøyets tenningssystem som omdanner bilens dynamo eller batteri spenningen til nok strøm til å skape en bue innenfor en tennplugg. Nyere biler kan bruke én eller flere tenning sløyfer; bilens integrerte datamaskinen bestemmer når coilen skal gi energi og distribuere gnist til tennpluggene. Eldre biler har en single coil og bruke en distributør som kobles til kamaksel å fordele tennspolen er gnist til tennpluggene. Overoppheting

En av de vanligste årsakene til tennspolen svikt er overoppheting på grunn av overdreven gnist gap. Tennplugger som er gapped overdrevent stor krever ekstra spenning for gnisten å hoppe fra til elektroden. Dette fører til ekstra belastning på tennspolene og senere fører til at interne spoler å varme opp. Under overdreven oppvarming og kjøling prosessen, spoler utvide og kontrakt hver gang avtagende sin integritet og forårsaker feil eller total fiasko.
Dårlig Tilkoblinger

Mange tenningen sløyfer krever jording , og dette kan oppnås ved monteringsstedet eller via en ekstern ledning. En løs eller dårlig montert spiral kan føre til problemer med coilen og kan også resultere i permanent skade eller svikt. Løse tennplugg ledninger kan også forårsake den høye spenningen det gir å ta minste motstands vei som er kan være den nærmeste jordingspunkt eller spolen selv. Hvis en tennspolen buer over seg selv og skade på tennspolen kan føre til.

Symptomer

Symptomer på tennspolen svikt kan omfatte en nedgang i drivstoff økonomi, endring i eksos, backfiring problemer, misfiring problemer, problemer med start og problemer med steiling. Det finnes flere forskjellige måter å diagnostisere en coilen feil problem mekanisk, inkludert sjekke ledningene som kobler seg til tennpluggene. Hvis du tester disse ledningene og finner ut at det ikke er strøm nå tennpluggene, så dette betyr at energi ikke er riktig blir konvertert og overført av coilen mellom batteriet og tennplugger. Dette er den vanligste måten å diagnostisere en tennspolen fiasko.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65021.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer