Slik feilsøker lavt oljetrykk i en Chevy 305

Oljen er en avgjørende komponent i enhver motor, deriblant Chevrolet 305 CI motor. Mangel på (markerte) oljetrykk kan være forårsaket av flere ting --- fra en enkel feil oljetrykk senderenheten for å mislyktes viktigste eller stang lagrene. Lav /No Pressure Indikasjon

Ikke kjør motoren uten å bekrefte årsaken til advarselen: det kan være et enkelt problem eller det kan være noe alvorlig. Motorer med høy kjørelengde er utsatt for redusert oljetrykk fra normal slitasje av interne komponenter. Men hvis motoren har begynt å lage uvanlige lyder (skramlende, tikker eller banke lyder), er det en situasjon som krever umiddelbar oppmerksomhet.
Isolere Instrument Problemer

Først , sjekk for riktig oljenivå. Hvis motoren virker å fungere normalt uten uvanlige lyder, kan instrumentering være feil. En senderenheten (en "sensor" i nærheten av oljefilteret) sender et elektrisk signal til måle eller varsellys. Med nøkkelen på /motor, koble ledningen til senderenheten (ligger i nærheten av oljefilteret) og observere måleren --- det bør bo på null. Hvis bra, kan måleren bli isolert. Deretter teste måleren (igjen, tasten på /av motoren) ved å jorde ledningen slutt på noe metall del av bilen. Hvis bra, skal det stå null press når jordet.
Mechanical Diagnose
p Hvis sensoren /måleren fungerer som den skal, bør en mekanisk måler skal installeres i sted av den elektriske sensoren for å nøyaktig bestemme den nøyaktige oljetrykk. Hvis målingene er lave, kan problemet være en plugget eller begrenset oljefilter --- skifte filter og verifisere. Hvis lavtrykk følger unormale motor støy, er den sannsynlige årsaken mangel på olje, økt rentebærende klaringer, defekt oljepumpe, skadet lagere og en begrensning av olje strømme tilbake til sump /bunnpanne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65471.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer