Wheel Speed ​​Sensor Symptomer

Et hjul fartsmåleren er en viktig komponent i bil blokkeringsfrie bremsesystemet. Det kommuniserer rotasjonen og hastigheten på hvert hjul til bilens elektronisk kontrollmodul som deretter regulerer hydraulisk brems press for å holde hjulene låser seg. En mislykket wheel speed sensor fører til feil i bilens ABS-systemet. Unnlatelse av å løse dette problemet kan være kostbart når du bremser for å unngå en potensiell ulykke. Ingen Blokkeringsfrie bremser

Ifølge bil reparasjon nettstedet AA1 bil, vil en feil wheel speed sensor gjengi bilens ABS-bremser ubrukelig. Dette vil som regel utløse en ABS varsellampe å lyse på bilens instrumentpanel. Årsaken til feilen er relatert til mangel på informasjon blir sendt til bilens elektronisk kontroll modul. Uten hjulet hastighetsmåler, kan datamaskinen ikke si om bilens hjul er låst opp eller ikke, og er tvunget til å stenge ned systemet.
Mindre Wheel Traction

Hvis ABS varsellys i bilen din ikke lyser når et hjul speed sensor er feil, det er andre symptomer for å avgjøre om sensoren er virkelig problemet. Hvis kjøretøyet opplever en merkbar mangel på traction kontroll ved bremsing raskt eller opplevelser redusert håndtering i dårlige værforhold, kan hjulet fartsmåleren være å klandre. Frynsete elektriske forbindelser kjører fra sensoren til elektronisk kontrollmodul kan også være gjerningsmannen.
ABS og Normal Bremser

En dårlig wheel speed sensor ikke normalt innvirkning vanlig brems fungerer - bare anti-lock oppbremsing system. Hvis ABS advarsel og sjekke bremselys er både opplyst på dashbordet, det er et alvorlig problem med bilen din. Flere sensor feil eller nedbrytning i flytende linjer kan ha nedsatt bilens bremse-funksjon. Bilen skal ikke kjøres før dette problemet kan bli vurdert og reparert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66176.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer