Hvordan lese Honda Sjekk Engine Codes

check engine koder på Honda din er generert av bilens elektroniske styreenheten, eller ECU. ECU genererer og lagrer disse kodene til de blir hentet frem og fjernet fra systemet. Når en kode genereres, vil check engine lyset på dashbordet lyser opp. Disse kodene vanligvis refererer til et problem eller vedlikehold som må gjøres på bilen. Før du kan løse problemet, eller gjøre vedlikehold, men du bør sjekke motoren koder på Honda din. Du trenger et spesielt verktøy, kalt en innebygd diagnostisk eller OBD scan verktøyet, som er tilgjengelig fra de fleste auto deler butikker. OBD skanning verktøyet er den eneste måten å hente check engine koder fra ECU. Du trenger
OBD scan verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem OBD-porten på venstre side av sikringen panel i kupeen. Sikringen panelet er plassert på førersiden av kupeen under rattstammen.
2

Plugg OBD scan verktøy plugg inn i det åpne OBD-porten.
3

Vri tenningsnøkkelen til "II" posisjon og vent til skanningen verktøy for å hente kodene fra bilens elektroniske styreenheten.
4

Bruk Hondas tjeneste for å oversette de tallkoder . Hver Honda kjøretøyet har en litt annen sett med koder avhengig av året og modellen av Honda kjøretøy. Noen koder kan referere til et spesifikt problem med bilen. For eksempel kan en kode som "P1122" indikere at gass stilling er høyere enn forventet. Imidlertid indikerer en kode for "P1204" motor feiltenning, men avhengig av Honda kjøretøy, kan referere til en rekke spesifikke problemer. Hvis din Honda er utstyrt med VTEC (variabel ventil timing), vil en feilkode på "P1253" indikerer et problem med VTEC system. Men trenger du å vite hvilke VTEC systemet Honda er utstyrt med, og har bestemt teknisk service manual for Honda din til fullt dekode feilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64770.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer