Feilsøking 1997 Dodge Intrepid Automatic Transmission

The 1997 Dodge Intrepid var en full størrelse sedan basert på Chrysler bedriftens LH-plattformen, som det deles med Chrysler Concorde. Dodge Intrepid, som alle LH baserte biler, var forhjulsdrift, noe som medførte at sendingen ble tverrgående montert langs bunnen av motorrommet. Dette fører til uheldig varmeutvikling på grunn av trange forhold, som ble ytterligere forverret av cab-forward utformingen av kroppen. Det største problemet med automatgir var tidlig nedbryting av pakninger og skade på utsatt overføring pan. Instruksjoner
en

Inspiser bunnen kjele med automatgir for tegn på skade. Dodge Intrepid hadde ikke mye bakkeklaring, så rusk streik på overføringen var en konstant bekymring. Ved bunnen av overføringen er bulkete eller deformert, så det kunne ha en skadelig virkning på overføringen ved å blokkere en væskekanal. Hvis kjelen har blitt brutt åpen, så utsendingen har lekket ut store mengder væske og må repareres før kjøring.
2

Look langs sømmen mellom bunnen pan og den øverste delen av overføring. Pakningen kan ha tørket opp på grunn av varmen og tillater overføring væske lekker ut. Dette vises som Runnels væske drypper ned langs siden. Pakningen må skiftes ut og væsken skylles før Dodge Intrepid er drevet igjen.
3

Start Dodge Intrepid og lytte mens det idles. Alt du bør høre er buldrende av motoren. Hvis du hører sliping i overføringen, deretter umiddelbart stenge bilen av fordi clutch plate sitter fast til svinghjulet. Hvis du ikke hører sliping, deretter skifte til stasjonen og gå for en prøvekjøring. Føler for overføring til å bytte over til neste gir, hvis overføringen smeller, så trykkplaten kan være skadet. Alternativt, hvis overføringen ikke flytte til et annet gear, så trykkplate eller selve løfteutstyret kan bli skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67869.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer