Problemer med Dirty EGR ventiler

i eksosgassen resirkulering ventil , vanligvis referert til som bilens EGR ventil , er en av de delene som de fleste bileiere vil være helt uvitende om mindre de opplever et problem med det . EGR ventil viktigste jobb er å kontrollere dannelsen av nitrogen - baserte gasser og utslipp fra motoren din. Et skittent eller tett EGR ventil vil føre til at bilen til å kjøre feil Rough Idle
p Hvis din EGR ventilen er skittent eller tett , vil motoren ikke tomgang godt . Hoste , sprutende og kveles på tomgang er alle mulige tegn på en tett EGR ventil . Når EGR ventilen er skitten , kan det bli sittende fast åpen og påvirke bilens evne til tomgang .
Stalling
p Hvis bilen er rutinemessig drøye , din EGR ventilen kan være å klandre . På grunn av måten vakuum arbeider for å styre luftstrømmen mellom inntaket manifold og EGR ventil , kan for mye vakuum føre til at EGR ventilen til å åpne helt og stall din motor .
Carbon dannes < br >

" skitt" som tresko EGR ventil og inntak manifold er ikke skitt i tradisjonell forstand . Skitt i dette tilfellet er sot fra motoren og utslipp. Når karbonet bygger seg opp til et visst punkt , stivner det og danner et residuum . Denne rester vil til slutt tette inntaket manifold og EGR ventil , stoppe dem fra å fungere ordentlig, og forårsaker ujevn tomgang og steiling .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65839.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer