Slik feilsøker for startproblemer i en 1994 bil

Feilsøking startproblemer på din 1994 Lincoln Town Car vil ikke nødvendigvis være en rask oppgave. Et ubegrenset antall deler - for eksempel batteri, tenning, startsolenoiden eller starteren - kan hindre din bil fra å starte riktig. Gjennom prosessen med eliminering, men du kan bestemme hvilken komponent på kjøretøyet forårsaker feilen å starte. Du trenger
Socket satt
Vann
natron
Startkabler
Andre kjøretøy
Voltmeter
skrutrekker
Vis mer Instruksjoner

1.

Kontroller batteriets vedlikehold. Koble de negative og positive batterikontaktene fra batteriet med en stuss og skralle. Rengjør kontaktene på batteriet med vann og natron og deretter koble kontaktene til batteriet i riktig rekkefølge. Korroderte kontakter kan forårsake et dårlig kontakt mellom batteriet og tenningssystem. Sjekk at boltene som strammer kontaktene til batteriet terminalen og stram om nødvendig. Prøver å starte bil. Hvis det ikke starter, gå til neste trinn.
2

Kontroller batteriets strøm. Plasser en startkabler på batteriet og koble deretter den andre enden av kablene til batteriet på en bil som kjører. Prøver å starte bilen. Hvis den gjør det begynner, er batteriet ikke er defekt. Flytte til neste trinn.
3

Finn de to store ledninger som kobles til på baksiden av startsolenoiden. Tråden med den største diameteren kan kobles til den høyre side av releet, og forbinder solenoiden til tenningsbryteren. Plasser et voltmeter på den eksponerte del av metalltråd hvor den kobles til metall-kontakt på baksiden av starteren. Har en annen person forsøk på å slå på bilen din. Hvis voltmeteret viser "12v", tenningen fungerer som den skal, og du kan gå videre til neste trinn. Hvis voltmeter ikke lese minst "12v", problemet ligger med tenningen på bilen din.
4

Finn metal kontaktene på baksiden av startsolenoiden. Forsikre deg om at bil er i nøytral og parkeringsbremsen er satt. Lag en bro mellom de to metall-kontakter ved å berøre begge kontaktene med en isolert skrutrekker, dette vil fjerne magnetventil fra krets og forårsake starteren motor å spinne. Du bør høre motoren rev opp med en konsekvent summende lyd. Hvis motoren inni starteren spinner fritt og ikke høres ut som det shorts ut, så startsolenoiden er sannsynlig defekt. Hvis startmotoren ikke klarer å spinne, eller motoren høres ut som det shorts i og ut, da motoren inne i starteren er sannsynlig problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65870.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer