Slik feilsøker en 1996 Honda Accord

Når du opplever motorproblemer i 1996 Honda Accord, har du to alternativer: ta bilen til en kostbar bil butikk eller feilsøke problemet på egen hånd. Feilsøking er ikke så vanskelig som du tror. Det er bare et spørsmål om å starte med de største og mest sannsynlig motorkomponenter og jobbe deg nedover til de mindre, mer komplekse komponenter. Verktøyene som er involvert er ikke dyrt, og i mange tilfeller, som for eksempel å ha motoren koder trukket, kan du gjøre det gratis. Det er en prosess med eliminering. Du trenger
Volt meter
Fuse tester
Honda manual
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk instrumentpanelet for tegn på problemer. Sjekk målingene på oljetrykkmåleren, batterimåler og temperaturmåler. Et avvik fra normen i noen av disse indikerer hvor problemet kommer fra.
2

Identifiser problemer med mønster i Honda din. Hvis bilen er overopphetet, kan problemet være relatert til termostat, vannpumpe eller radiator. Hvis det har ingen makt eller dør mens du kjører, kan problemet ha noe å gjøre med batteriet, dynamo eller drivstoff press. Hvis det går bra helt til den når en viss hastighet, er det problemer med motion-relaterte og kan skyldes løse ledninger, belter, slanger eller kabler.
3

Kontroller batteriet og dynamoen for riktig spenning. Koble en volt meter til de positive og negative batteripolene mens motoren er av å lese batteriets utgang først. Avlesningen skal være mellom 12,5 og 12,8 volt. Sveiv motoren og sjekke det igjen, denne gangen å lese dynamoer utgang. Avlesningen skal nå være mellom 13,6 og 14,3 volt.
4

Trekk sikringene til å inspisere dem for pauser eller bruke en sikring testeren lys for raskere resultater. Jord tester, vri om nøkkelen til "On" posisjon og test hver sikring i sving. Hvis lyset ikke tennes, er sikringen ødelagt og må byttes ut.
5

Hent feilkoder lagret i Honda datamaskin. Koble en skanner til samlebåndet Diagnostic Link (ALDI) plassert under dashbordet. Vrir om nøkkelen på, følg instruksjonene på skjermen og lese kodene. Referere til en eiers eller reparasjon manual for koden betydninger. Ta din Honda til en auto deler butikken der denne kontrollen utføres gratis hvis du ikke eier en skanner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65474.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer