Slik feilsøker en Ford Termostat

Termostaten i en Ford benytter en ventil fylt med kvikksølv for å måle temperaturen i kjølevæsken i motoren. Når temperaturen stiger, åpnes ventilen og tillater mer fluidum å strømme gjennom motoren. Dette holder Ford mot overoppheting. Enten termostaten i din Ford opphold lukket og forårsaker overoppheting, eller det forblir åpen og hindrer Ford fra skikkelig oppvarming av motor, kan du feilsøke termostat for å avgjøre om erstatning er nødvendig. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Tenger
Socket satt
Pot
Kokende vann
termometer
Vis flere instruksjoner
1

Tøm kjølevæske fra petcock plassert på bunnen av radiatoren. Bruk en tang for å åpne petcock om nødvendig. Fjern termostaten fra motoren. For å gjøre dette, følger den øvre radiator slangen til stedet der slangen kobles til motoren. Lirk slangeklemmen av slangen med en tang og fjern slangen fra T-Stat boliger. Fjern skruene som fester T-Stat boliger til motoren med en socket settet, fjerne apparatet og tar termostaten ut av motoren.
2

Fyll en gryte med vann, slik at termostaten hviler helt nedsenket i vannet. Plasser termostaten i potten med våren hviler mot bunnen av potten.
3

Place en matlaging termometer i potten med termostaten.
4

Varm vannet til den når 190 grader Fahrenheit. Termostaten vil forbli stengt inntil den når 190 grader Fahrenheit. Når temperaturen overgår denne, bør termostaten åpner seg og fjæren bør komprimere. Hvis det ikke åpnes, er termostaten defekt og trenger en erstatter.
5

Fest termostat eller installere sin erstatning. Plasser en ny pakning mellom motor og termostathuset og sikkert alt på plass med boltene. Fest radiator slangen tilbake til T-Stat bolig og drenere væske tilbake i radiatoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65869.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer