Hvordan fortelle om en Hjullager er dårlig på bilen din?

Det finnes to vanlige typer automotive hjullageret brukes. Wheel hub bearing samlinger blir mer og mer populært, selv på hjul uten drivakselen. Wheel hub bearing samlinger kommer sammen med lagrene inne og er nonserviceable. Den andre eldre stil av lagrene er separate komponenter fra hjulet hub. Den indre lager-og racer må manuelt å trykkes inn i baksiden av bremse rotoren eller bremsetrommelen og den fremre lager er frittflytende. Disse bør være betjent (pakkes med fett) hver gang en brems jobb er utført. Du trenger
Hjulkile
Jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Prøvekjør bilen for å avgjøre hvilken aksel (foran eller bak ) lageret støy (eventuelt) kommer fra. Defekte lagrene kan avgi growling, klynking, sliping, angiveri eller knirkende lyder som intensivere med revolusjonen i dekkene.
2

Parker bilen på et plant underlag, slik at du trygt kan løfte bilen. Sett på parkeringsbremsen hvis løfte fronten på bilen. Ikke håndbremsen hvis løfte bakakselen eller parkeringsbremsen vil forby å flytte hjulene.
3

Plasser en bremseklossen mot utsiden løpebane motsatt aksel fra et vesen løftet.
4

Hoist respektive aksel opp (én side om gangen) med jekken og støtte hver side med en jack stå plassert i en sikker stilling under bilen.
5

plasserer en hånd på toppen av dekket og annen hånd i bunnen av dekket og forsøke å vrikke dekket ved å trekke ut på toppen og presser inn på bunnen og deretter den andre veien rundt. Frittflytende lagrene (som de fremre lagrene på bakhjulsdrevne biler) gjør en liten bit av spill. Men ikke hub bærende forsamlinger ikke tillate noen spill. Hvis det er liten lek, sjekk for å se om det er en drivaksel går gjennom hjulet. Hvis det ikke er det, er det en god sjanse det er en flytende peiling stil, men henviser til bilens brukerhåndbok for å bekrefte. Hvis det er en drivaksel går til hjulet, er navet lagermontering dårlig og må byttes ut. Kontroller begge hjulene på akselen på denne måten.
6

Roter dekkene hvis det er ingen lek å finne ut om det er en støy (mer på den ene siden enn den andre) eller svak motstand kan føles mens dekket roterer. Enkelte biler kan kreve at overføringen plassert i nøytral stilling for denne testen. Hvis det er noen motstand eller støy hørt, skal lagrene inspiseres profesjonelt og vedlikeholdes eller skiftes ut. Flytene opphengte noen ganger kan være betjent og strammet, men hub bærende forsamlinger vil kreve erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65840.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer