Tegn på en dårlig Speed ​​Sensor

Hastighetssensoren i et kjøretøy kontrollerer en rekke ulike systemer og kan merkbart påvirke hvordan en bil vil kjøre. Hastighetssensoren kan være på kraftoverføringen, differensial, transaksel eller speedometer hodet. En dårlig eller feil hastighetssensor på et kjøretøy kan føre til en lang rekke problemer som strekker seg fra en inkonsekvent speedometer til det som synes å være overføringsproblemer. Tjenesten Engine Light
p Hvis fartsmåleren har gått ut på bilen din, check engine lyset, eller tjeneste motor lys, vil komme på, indikerer at det er et problem. Avhengig av kjøretøy, kan det utløse andre tjenesteleverandører lys.
Speedometer

primære funksjon av fartsmåleren er å fortelle hvor fort bilen kjører. Et kjøretøy med en brukket eller defekt fartsmåler vil trolig også ha oppstått en feil speedometer. Speedometeret kan "hoppe", eller rykk frem og tilbake, selv om bilens hastighet ikke endrer seg, og kan slutte å virke sammen.
Cruise Control
< p> Speedometer problemer også ofte føre til problemer med cruise kontroll i en rekke kjøretøyer. Hvis bilens datamaskin, eller hjernen, ikke kan fortelle hvor fort den er på reise vil det være i stand til å regulere cruise control.
Transmission

En dårlig speed sensor kan forårsake problemer med bilens automatgir, avhengig av hvordan den er feil.
p Hvis hastighetsføleren sender feil informasjon til bilens datamaskin om hvor fort bilen kjører, kan bilen gire feilaktig, forårsaker rykking og andre diverse saker. Emisjonene vil avhenge av om bilen er å tilpasse for å gå raskere eller langsommere enn den faktisk er. Uansett kan en dårlig speed sensor slites ut eller skade en overføring hvis venstre ureparert.
Stalling

Et kjøretøy med en helt død fartsmåleren kan stoppe fordi bilen ikke sender de riktige signalene til datamaskinen og justerer ikke ordentlig på tomgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65373.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer