Hvor å Test en Chevy Dynamo

Testing av dynamoen i din Chevy kjøretøy krever bruk av et par grunnleggende diagnostiske verktøy og grunnleggende diagnostiske ferdigheter. Lære hvordan det elektriske systemet i din Chevy fungerer og hvordan man nøyaktig teste komponentene i systemet vil gi deg de grunnleggende diagnostiske ferdigheter som kreves for å diagnostisere mer komplekse systemer. Du trenger
Digital volt /ohm meter
Automotive krets tester
Vis flere instruksjoner
en

Test batteriet spenning på batteriet. Still den digitale volt /ohm meter for "Volts D /C" og berør meter fører til batteripolene. Den positive (rød) bly går til den positive batteripolen, og den negative (svart) bly går til minuspolen. Spenningen på batteriet bør være 12,7 volt. En lesning som er 12,5 volt eller mindre indikerer et utladet batteri. Dynamoen i Chevy kan arbeide på lavere spenningsnivåer enn noen andre produsenter, men fortsatt krever litt batterispenningen å fungere skikkelig.
2

Sjekk for batteri spenning (12,7 volt) på batteriet fôr ledning boltet til baksiden av dynamoen. En enkel test er å feste batterikablene til din bil krets tester til batteriet og røre sonden enden av tester til terminalen på baksiden av dynamoen. Hvis den røde lampen lyser, er noen spenning tilstede. Still den digitale volt /ohm meter til "Volts D /C" og berør positive meter føre til terminalen på baksiden av dynamoen mens berøre den negative meter føre til minuspolen. Avlesningen skal være den samme som batteriets spenning. Hvis dynamoen i din Chevy ikke leveres med batteri spenning, kan det magnetiske feltet utviklet av spinnende rotor i dynamoen ikke utvikle, og dynamoen vil ikke ha noen spenning.
3

start motoren og test utgangsspenningen til generatoren. Med motoren i gang, bør batteriet spenning stige til 13,5 volt eller høyere hvis dynamoen fungerer som den skal. Hvis batterispenningen ikke stiger når motoren starter, batteritester bra, og nok strøm til baksiden av dynamoen, må du bytte dynamo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64819.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer