Feilsøking en Bensin Auto Motor

Dagens bilmotorer er satt sammen av mange forskjellige deler, systemer og komponenter. På grunn av kompleksiteten i motoren, kan det ofte være vanskelig å avgjøre hva som er galt med bilen. En metode som brukes til å feilsøke en bensin bil motor er å lytte til lydene bilen gjør som du kjører den. Visse deler i motoren din vil føre til en bestemt støy og hjelpe deg å finne hvilke reparasjoner som må gjøres. Instruksjoner
en

Kontroller batteriet på bilen når motoren lager en høy klikkelyd når du kjører. Batteriet kan være defekt eller utladet og må skiftes ut. Hvis batteriet er fortsatt fungerer som den skal, sjekk starteren og se om det er defekt. Til slutt, se på svinghjulet som forbinder overføring til motoren og sikre at den fungerer som den skal.
2

Finn motorens girkasse mount når motoren gjør en kvitrende lyd mens du kjører. Festet kan bli slitt, ødelagt, løs eller skadet og må skiftes ut.
3

Kontroller luftfilteret inne i motoren når bilen er inaktiv er grov eller uberegnelig mens motoren er fortsatt kaldt . Luftfilteret kan være tett eller skittent. Du bør også finne ut tennpluggene på toppen av motoren, og sjekk for å se om de er feil gapped (mellomrommet mellom elektrodene er feil) eller skadet. Se også på motorens ledning sett og se om de tennplugg ledninger er feil koblet til tennpluggene, slitt eller skadet på annen måte.
4

Sjekk timingen av bilens motor hvis du hører en pinge støy mens du kjører. Hvis tenningen timingen er feil innstilt, ha en kvalifisert mekaniker justere den for deg. Hvis tenningen timing er riktig innstilt, se på tennpluggene for å se om de er gapped riktig og om de er slitt eller skadet. Hvis pinge støy er mer utbredt når du akselererer bilen, sjekk veivakselen, knock sensor, varmeapparat regulatoren, eksos gass resirkulering (EGR) posisjon sensor og timing komponenter for å se om noen av disse delene er skadet, slitt eller har behov for reparasjon.
5

Kontroller luftfilter og drivstoffilter når motoren er vanskelig å starte. Begge disse filtrene kan være tett eller skittent. Du bør også sjekke positiv veivhusventilasjon (PCV) ventil for å se om det er tett og choken termostat for å fastslå om det har satt seg fast eller ikke fungerer som den skal. EGR ventil, forgasser og PCV slanger bør også undersøkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67404.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer