Hvordan Test en Dynamo Med en Volt Meter

Dynamo produksjonen skal være stabil for et kjøretøy skal kunne fungere godt. Det nivået på produksjonen bør bare varierer med belastningen og motorturtallet. En over-eller under-lading dynamo kan raskt føre til alle slags merkelige problemer, til og med svikt i relaterte komponenter. Hvis du mistenker at din dynamo er sviktende, kan du utføre en rask test med et voltmeter og en hjelper til å bestemme dynamoen status. Mens de fleste automotive reparasjon anlegg kan utføre en langt mer grundig test på dynamoen, utføre denne testen med voltmeter kan gi deg et solid inntrykk av dynamoen nåværende tilstand. Du trenger:
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og finn dynamo. Sett dine vernebriller på, og deretter koble voltmeter til generatoren.
2

Start motoren, slå på alle innsiden elektrisk tilbehør, som for eksempel radio og lys, og har hjelperen holder gassen ned slik at bilen går på tomgang ved 1200 RPM.
3

Les displayet på voltmeter for å få lesning av maksimal effekt. Denne skal ligge innenfor noen få punkter av dynamoen topp utgang. Derfor, hvis du har en 110-amp dynamo, bør du ha en leser mellom 105 og 110. Du kan bestemme din dynamo topp utgang ved å henvise til en bestemt manual for ditt år, merke og modell av kjøretøyet. Utgangen er ofte, men ikke alltid, stemplet inn i den roterende casing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64820.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer