Hvordan feilsøker jeg en BMW E46?

BMW E46 er den fjerde-generasjons plattform for 3-serie biler. Kupé, sedan, cabriolet og stasjonsvognutstyr versjonene er alle basert på E46, inkludert M3. E46 er populært i USA og i andre land på grunn av sine sportslige kjøreegenskaper og mangel på konkurranse i sport-luksus markedet. Med høy kjørelengde, men bilen har hatt noen problemer med turbo mekanismer og drivstoff pumper. Den all-wheel-drive systemer også kan utvikle problemer hvis ikke skikkelig vedlikeholdt. Instruksjoner
en

Gå rundt BMW å inspisere det visuelt. Du vil være på jakt etter væske pytter under motoren eller i bagasjerommet, der tanken er plassert. Ser også for å se om det ene hjørnet av E46 er lavere enn de andre. En unormalt lav hjørnet ville indikere en blåst støtdemper som ikke lenger kan gå tilbake til sin normale forlengelse.
2

Åpne panseret. Hvis du har en turbo-modell, inspisere turbolader for tegn på skader. Metallet hylsen legger seg på oversiden av motoren mellom luftinntaket og motoren. Det skal ikke være noen sprekker eller ujevnheter i huden som skulle tilsi en blåst turbin. Hvis du har en M3-versjon, inspisere diagonalavstiver for eventuelle sprekker. Korset spankulere bidrar til å holde understellet fast i hjørner, hvis det bryter, kan motoren bli skadet
3

Start motoren og lytte.. Hvis du her "hoste" eller hvis motoren sliter med å starte, kan drivstoffpumpen bli brutt eller motorens styringsenhet, eller ECU, kan være ødelagt. I begge tilfeller vil hver komponent må skiftes, som drivstoffpumpen regulerer flyten av bensin og ECU regulerer alle motorkomponenter. En feil i enten kan føre til andre funksjonsfeil.
4

Kjør E46 og lytte etter knirker i de innvendige paneler. Hvis du oppdager flere knirker, har panelene begynt å skille fra bilen. Du kan være i stand til å skru panelet ned i noen tilfeller, men over tid, kan de deformere ut av stilling og må byttes ut. Hvis du har makt seter, teste dem når bilen er parkert. Hvis noen av makt setefunksjoner ikke fungerer, må du kanskje bytte hele setet. Paradoksalt nok kan det være billigere å erstatte setet da å betale for å ha setene rewired.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67780.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer