Ford Windstar Informasjon om tilbakekalling

The Ford Windstar minivan ble først solgt i 1995. Ford gjennomgikk en stor redesign mellom 1998 og 1999, noe som gjør Windstar tilgjengelig før 2003. Over sin ni år modell løp deltok Windstar i minivan bom og var et vanlig syn på amerikanske veier. Til tross for generelt god sikkerhet og pålitelighet karakterer, var Windstar gjenstand for flere tilbakekallinger fra Ford.
First Recall

første tilbakekalling av Windstar skjedde i november 2004. Over 100.000 av de nye bilene ble berørt. Tilbakekallingen behandlet to separate saker, både elektriske i naturen. En husker involvert en løs forbindelse mellom kraftdistribusjon boksen og en dynamo utgang wire. Den andre berørte dårlig isolasjon på ledninger som fører bort fra instrumentpanelet. I begge tilfellene var det kjente problemet en potensiell kilde til fremtidige elektriske problemer og en mulig kilde til brann.
Bremser

I 2002, over en fjerdedel million Windstars ble tilbakekalt på grunn av et problem med bremseledninger som hadde blitt satt inn riktig, noe som gjør dem utsatt for gnidning på forskjellige deler av bilens understell og muligens å utvikle en lekkasje over tid. Selv om dette vil aktivere bremsen varsellys på dashbordet, feil bremseslanger fortsatt representerte en betydelig fare for sjåførene. Tilbakekallingen involvert reposisjonering, og i noen tilfeller erstatte, bremseslanger. Utskifting bremseslanger inneholdt en nylon belegg for å beskytte mot lignende problemer i fremtiden.
Safety

Flere av Windstar sin minnes behandlet sikkerhetsutstyr. En 1995 tilbakekalling involverer over 8000 Windstars fikset et kjent problem med kollisjonsputer. En 1997 tilbakekalling involverer bare noen 200 Windstars behandlet med et problem som involverer installasjon av barnesetet. I 2000 ble rundt 1500 Windstars tilbakekalt for å installere nytt glass i stedet for herdet glass som hadde blitt feilaktig formulert og ble utsatt for banebrytende. 20000 Windstars ble tilbakekalt samme år for en utvendig belysning problem.
Other Tilbakekalling

flere andre viktige minnes involvert Ford Windstar under produksjonen. I 2001 nesten en million modeller ble tilbakekalt for å reparere et problem med front spiralfjærer som var utsatt for sprekkdannelser etter å ha blitt korrodert. En tilbakekalling for gasstanken forsamlingen ble vedtatt i 1999 og omfattet 70 000 Windstars. I 1997 100000 Windstars ble tilbakekalt på grunn av et problem med automatgir, minnes Andre Windstar behandlet saker som involverer setene, klimaanlegg og cruise control.
Freestar Tilbakekalling

For 2004 modell år ble Windstar forvandlet til Freestar. Denne nye minivan lånt mange komponenter fra Windstar, og var selv gjenstand for flere tilbakekallinger. I 2003 noen av de tidligste freestar modeller ble tilbakekalt på grunn av en styringsgruppe problemet. I 2004 mer enn 34 000 Freestars ble tilbakekalt på grunn av en problematisk forhjulet hub montering. En 2006 tilbakekalling behandlet med et drivstoff problem på nesten 60.000 freestar modeller. Et annet tilbakekalling samme år jobbet med et problem med den bakre liftgate på et mye mindre antall biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64309.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer