Min 1992 Honda Acura vil ikke starte

Honda og Acura er søsterselskaper som begge eies av Honda Motor Company. Acura regnes som høyere-end merkevare, og Honda er entry-level linje med biler. I 1992 hadde både Honda og Acura noen kjøretøy minnes utstedt. Mens noen minnes berørt mange ulike biler, Honda Civic og Acura Integra hadde spesifikke problemer å løse. Hvis kjøretøyet har problemer med å starte, kan det være en enkel løsning. Du trenger
Kan brus
Stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

Fjern tennpluggene fra motoren og ta ut kontakten ledning til en metallisk overflate. Hvis det ikke er noen gnist, da motoren ikke får riktig tenning. 1992 Civic har hadde rapportert startproblemer. Mens det var ingen tilbakekalling for dette problemet, MSN Autos rapporterer at start problemet er relatert til distributøren. Dette kan også være et problem med 1992 Acura Integra.
2

Sjekk batteritilkoplingene. Pop panseret for å få tilgang til batteriet. Inspiser tilkoblingene til batteriet for eventuelle korrosjon eller løse kontakter. Rengjøre av tilkoblingene og stram kontaktene til batteriet. For å fjerne rust, hell en boks med kullsyreholdig brus over tilkoblinger, den karbonatisering vil arbeide for å løsne korrosjon. Gni forbindelsene med en stålbørste til nok korrosjon er fjernet for å oppnå tilstrekkelig kontakt. Slå nøkkelen i tenningen til "Tilbehør"-posisjon. Hvis dashbordet lyser ikke kommer på, er batteriet drenering eller døde. Ingen tilbakekallinger eller problemer har blitt bemerket spesielt for 1992 Honda eller Acura lineup som omhandler batteriet. Hvis batteriet er dødt, er en enkel erstatning eller lade batteriene i orden.
3

Sjekk dashbordet for noen varsellamper som kan være på, noe som indikerer potensielle problemer. Hvis check engine lampen lyser, er Acura få dårlig gass kjørelengde og idles grovt, kan EGR-porter er tilstoppet. Portene ble gjort for lite, dette er en design feil som ble tatt opp i en tilbakekalling. Ring 1-800-382-2238 med ditt VIN nummer hendig for å se om bilen er en som ble berørt. Hvis ja, er du kvalifisert for en ledig port rengjøring eller bytte hvis nødvendig.
4

Vri nøkkelen for å starte bilen. Hvis du ikke hører noe støy, kunne tenningen være feil. Hvis du hører en klikkelyd, er starteren ikke fungerer som den skal. Hvis du føler bilen grøsser eller høre en knocking støy før bilen dør, deretter drivstoffpumpen og dens komponenter kan bli skadet. Legg gass og sjekke oljenivået deretter forsøke å starte bilen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66282.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer