Jeep Backfire Problemer

En backfiring bil er absolutt pinlig , men en større bekymring er at det kan også være et tegn på problemer med motoren. Backfiring på en Jeep kan være forårsaket av en rekke feil deler som kan forstyrre motor timing. Overflødig Charge
p Hvis din Jeep er backfiring , kan det tyde på et problem med tenningen din . Tenningen er ansvarlig for å sende en elektrisk strøm til tennpluggen , som deretter gjør sylindrene operere. Tilbaketenning kan være et resultat av overskytende kostnad blir videreformidlet til at tennpluggen . Pluggen skaper den gnisten med jevne og bestemte intervaller slik at drivstoff og luft blanding i sylindere combusts riktig.
Fuel Injection

primære skyldige kan være din bensinpumpe . Drivstoffpumpen flytter drivstoff fra bensintanken til din Jeep motor. Dette må skje på et bestemt og jevn trykknivå. Hvis en defekt pumpe tillater trykket å falle, kan feiltenning vel forekomme . Løsningen er å erstatte drivstoffpumpe .
Andre muligheter

En av de viktigste grunnene for Jeep tilbakeslag er en tett dieselfilter. Sørg for at drivstoff filteret er rent og skift den om nødvendig . Det er også mulig at jeep distributør cap har vært utsatt for fuktighet, noe som kan være årsaken til slå tilbake.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67032.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer