Slik feilsøker en Toyota Sequoia Dynamo

The Toyota Sequoia er den største bilen i Toyotas sport utility familie. Kroppen er laget for å håndtere lys off-veikjøring, og med tre rader med sitteplasser har god plass til store familier. Den robuste V-8 motor er tilgjengelig i både to-og firehjulstrekk. Når dynamoen i Sequoia din begynner å gå dårlig, vil det ikke være i stand til å lade batteriet, noe som resulterer i problemer med å starte, og til slutt, manglende evne til å sveive i det hele tatt. Selv om å få en jump start vil få deg tilbake på veien, vil problemet gjenoppstår så snart du prøver å skru den på nytt. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Sequoia og identifisere dynamo, en rund, metall komponent med et belte. Se etter tegn på korrosjon eller skader.
2

Kontroller batteriets tilkoblinger. Hvis de er løse eller har etsende oppbygging, er strømmen av elektrisitet fra dynamo hemmet, noe som fører til at dynamoen å jobbe hardere enn den burde. Selv et nytt batteri vil begynne å gi ut under disse omstendighetene.
3

Test dynamoen med et voltmeter. Koble voltmeter til batteriet når motoren er slått av, begynner ved å feste den positive, eller rød, voltmeter kabel til pluss, eller rød, batteri innlegg. Deretter fester negative ledningen til den negative innlegg. Avlesningen som første registre er en indikasjon på at spenningen i batteriet, som skal være mellom 12,5 og 12,8 volt.
4

Start motoren og se på lesing på voltmeter igjen. Denne gangen, med motoren i gang, er kraften i dynamoen registrering. Avlesningen skal være mellom 13,6 og 14,3 volt. Noe mindre betyr dynamoen er for svak til å støtte Toyotas motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65663.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer