1989 Sedan Deville sikringsskap Spesifikasjoner

Hvis det er noe elektrisk som ikke fungerer skikkelig i bilen din, bør du sjekke sikringsboksen. 1989 Cadillac Deville har sikringsskap plassert på undersiden av plasten trim panel av dashbordet. Du må vite plasseringen av sikring du må bytte samt den spesifikke sikring størrelsen for dette området. Sikringer er fargekodet for å gjøre dem lettere å identifisere. Fuse Identification

Amps er indikert med sikring farger. Det er flere sikringer farger, inkludert fiolett (3 ampere), tan (5 ampere), brun (7,5 ampere), rød (10 ampere), klar (20 ampere) og hvit (25 ampere).

Row 1 (Top Row)

Rheostat-kontrollerte instrument panel lamper er i øvre venstre sikringen spot. Dette er en 5-amp sikring.
Row 2

venstre sikringen er en 10-amp sikring for de svinger lamper, foran sidemarkeringslys, høyre-dør askebeger lampe, og instrumentpanelet ASM skuffen lampe. Sikringen til høyre for windows hulrom svarte kontakten.
Row 3

helt til venstre sikringen er for trunk utgivelsen hulrom og ELC ledning montering hulrom. Den andre sikringen fra venstre er 10 ampere for backup lys. Den 20-amp sikring nummer to fra høyre er for klimaanlegget og generator. Den 10 amp helt til høyre er antennen feed.
Row 4

helt til venstre sikringen er for det opplyste oppføring deaktivere hulrom og ELC ledning montering hulrom. Den neste sikringen er en 20 amp for blinklys. Den neste er en 25 amp for operaen lamper, bakside markør, baklys og lisens lampe. Den 20 amp sikring på helt til høyre er for stopplys og nødblink.
Row 5

helt til venstre sikringen er en 20 amp for oljen press avslørende, bensinmåler, lav brems avslørende, kjøletemperatur avslørende, bilbeltet varsellyd /lampe og nedgiring bryteren. Den 20-amp sikring ved siden av som er instrumentpanelet høflighet, motortemperatur avslørende, instrument panel sigar lys, hanskerommet lampe og nøkkelen varsellyd. Den 25-amp sikring til høyre er for ATC blower.
Row 6

Den lille, høyreekstreme sikringen er for ELC ledning montering hulrom og CLCC mate hulrom. Den 10 amp ved siden av som er for radioen. Den andre fra høyre er en 20 amp for sigar lightere og høflighet lamper. Den lille, langt til venstre sikringen er for seter hulrom.
Row 7

25 amp helt til venstre er sikringen for vindusviskerne, vindusvisker væske og væske avslørende. Den lille sikringen ved siden av som er den bakre defogger hulrom sikring. Den neste er den C.L.C.C. gratis hulrom sikring.
Row 8

Den nederste venstre sikringen er stammen avslørende hulrom sikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66994.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer