Slik feilsøker en Ignition

En velfungerende tenningen er nødvendig for at bilen skal starte. Tenningen har kontroll over tidspunktet og omfanget av tennplugg avfyring og også øker batteriets spenning for å få den resulterende gnist over tennpluggen og inn i motoren. Det finnes flere forskjellige typer av tenning systemer, inkludert elektronisk og distributorless, men de alle har samme formål. Feilsøking en tenning problem i en bil tar litt tid og innebærer en prosess med eliminering. Instruksjoner
en

Se på turtelleren hvis bilen døde mens du kjører. Hvis turtelleren falt til null rett etter at motoren døde, du sannsynligvis ha en lav spenning tenningssystem feil. Hvis turtelleren er sakte faller, kan det være drivstoff relatert eller det kan være en høyspent tenningssystem feil. Den lav-og høyspent feil refererer til spesielle kretsen som sannsynligvis dårlig i tenningssystemet, som en er lav spenning og en er høy spenning.
2

Vri nøkkelen i tenningen og lytt etter en surrende eller klikke lyd. Hvis du hører en lyd av denne art, kan din starter være dårlig og krever erstatning, tenningen ikke kan fungere uten starter.
3

Sjekk dashbordet hvis bilen er fremdeles starter midlertidig. Hvis bilen boder og dashbordet viser ikke noen varsellamper eller indikatorer, du sannsynligvis har en dårlig tenningslåsen som må byttes ut. Holder nøkkelen litt fremover og om bilen kan kjøres når tasten holdes, men boder når det slippes, tenningslåsen sviktende.
4

Undersøke tenning sikring i sikringsboksen motoren din. Brukerhåndboken vil ha instruksjoner om hvordan du får tilgang sikringsboksen og hvilken sikring du må sjekke, hvis det er svertet eller ødelagt, bytt ut sikringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65140.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer