Slik feilsøker en Saturn

Saturn var en General Motors merkevare av bil som ble grunnlagt i 1990 og nedlagt i 2009 da GM ble restrukturert på grunn av konkurs. Mens merkevaren kjempet i senere år, var Saturn godt mottatt og populær i sin begynnelse faser som GM skapte mindre, rimelige og pålitelige biler. Mangel på evolusjon skade på produktet som det var ingen store designendringer i nesten et tiår, og etter den tid GM begynt å sette mer fokus inn i Saturn merkevare, hadde mange kjøpere flyttet på. Det er fortsatt mange Saturn modeller på veien, og feilsøking kan gjøres enkelt. Instruksjoner
en

Prøv å starte bilen. Mens en bil som ikke starter vanligvis indikerer en dårlig forrett eller dødt batteri, hadde mange 2001 Saturn modeller et problem med et skille i linkene av timing kjeden i motoren. Hvis koblingene separert, døde bilen og kunne ikke startes igjen.
2

Kontroller væskenivået i motoren for å sørge for at bilen har hensiktsmessige nivåer av olje, kjølevæske, drivstoff og overføring væske . Plasten porten på modulære reservoaret forsamlingen var kjent for å sprekke på visse Saturn Ion modeller, ifølge LemonAuto.com. Dette kan føre til en drivstofflekkasje som påvirker bilens ytelse. En servostyring væske lekkasjen var også problematisk for 2008 og 2009 Saturn Vues.
3

Test overføring hvis mulig ved å kjøre bilen rundt en tom parkeringsplass og skiftende tannhjul fra revers til kjøre til parken. Både 2009 Saturn Aura og Outlook ble tilbakekalt på grunn av en defekt girkasse der girspaken ikke ville gjenspeile gjeldende status for overføringen, noe som betyr at bilen kan stå i stasjon ved et uhell etter at driveren flyttet inn park. Også se etter eventuelle sparke eller slå fornemmelser når Saturn skifter tannhjul i stasjonen eller omvendt.
4

Sjekk det elektriske systemet ved å slå på radioen, frontlykter og blinkers. Flere Saturn Utsikter med et oppvarmet vindusspylervæske system hadde en defekt kretskort som kan føre til at systemet overopphetes, noe som resulterer i flere elektriske mangel. En lukt i førerhuset på bilen er også vanlig hvis dette skjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65097.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer