Hva er en Fuel Avsender ?

Mange komponenter i våre biler hjelpe dem fungerer ordentlig, og som regel sammen. En slik komponent er drivstoff avsender - en enhet som kan variere i størrelse og plassering fra kjøretøy til kjøretøy , men alltid utfører samme funksjon . Fuel Avsender

drivstoff avsenderen befinner seg i drivstofftanken , og består av en flåte , som er festet til en lang metallstang festet til en variabel motstand . Denne motstanden måler hvor mye press flottøren setter på baren. Som drivstoff går ned, går flottøren ned med det .
Formål

drivstoff avsender hjelper måle mengden av drivstoff i tanken din . Som fall det , sender elektrisk strøm i variable motstanden svakere elektriske signaler til din bensinmåler . Måleren vil da falle tilsvarende .

Problemer

drivstoff avsender kan gi unøyaktige målinger til bensinmåler , noe som kan være problematisk hvis du har lite på gass. Det tar en stund for drivstoff avsender til drop, noe som kan gjøre det virke som du har mer gass enn du faktisk gjør. Imidlertid kan drivstoff også dip til sitt laveste punkt før du faktisk er tom for bensin .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66807.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer