Hvordan vet jeg om du har en Blown toppakning

Bilen kjører ikke som det gjorde før, og du vet det er noe galt et sted. Kanskje det er en blåst toppakning? Selv om en ulempe, kan kjøretøyet må være av veien for et par dager. Dine hoder vil definitivt nødt til å bli ny overflate eller skiftes ut hvis de er veldig vridd aluminium hoder før transport er kjørbart igjen. Se etter noen døde giveaways som ledetråder at toppakning er blåst og trenger reparasjon. Instruksjoner
en

Sjekk peilepinnen. Ledetråd å se etter når du sjekker din motor peilepinnen er en hvit eller grå substans på peilepinnen med olje. Hvis du oppdager dette, betyr det at du har vann i olje og det er et sikkert tegn på en blåst toppakning.
2

Drive bilen for å se om du opplever tap av makt, spesielt opp bakker. Dette indikerer at kjøretøyet er å miste kompresjon og har en blåst toppakning.
3

Sjekk bilen for overoppheting. Bilen overopphetes når den har en blåst toppakning og vil holde overoppheting uansett hva middel du prøver.
4

Hør etter tøffer lyd i motoren din mens du kjører. Tøffer lyder og drøye ut er klare tegn på en blåst toppakning.
5

Se i bakspeilet mens du kjører. Er bilen avgir hvit damp? Betyr det lukter forskjellig fra vanlig? Dette er alle tegn på en blåst toppakning.
6

Se på radiatoren for lekkasjer og tegn på kjølevæske der den ikke skal være, for eksempel tennplugger. Hvis radiatoren er lite væske ofte, kan dette være et tegn på en blåst toppakning. Se etter olje i kjølevæske din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65188.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer