Hva er årsakene til Backfire i en Audi ?

På grunn av fremskritt i motor design de siste 20 årene , har biler ikke slå tilbake nesten like ofte som de en gang gjorde. Hvis Audi er backfiring , kan dette være et tegn på flere ulike problemer innen motoren din , inkludert en blanding av luft og drivstoff som er for rik. De fleste av disse problemene kan føre til større skader på motoren hvis du ikke får dem sjekket ut etter at du hører tilbakeslag . Defekte sensorsignalene

En årsak til en rik blanding av luft og drivstoff kan være feil i signalene fra Audis oksygen eller kjølevæske temperatursensor . Disse signalene fortelle motoren for å endre mengden av luft og drivstoff , noe som resulterer i en slå tilbake.
Clogs i Monolithic Converter
p Hvis din Audis monolittisk omformer har et tette , vil den blåse gjennom og resultere i en slå tilbake. Etterpå vil du merke et stort hopp i motorens kraft .
Skadet Katalysator
p Hvis katalysatoren i Audi er skadet, en av resultatene kan slå tilbake. Fordi converter er utviklet for å fjerne giftige stoffer fra Audis utslipp system , kunne noe forstyrrer konverteringsprogrammets avledning av luftstrømmen øke drivstoff andel i blandingen , slik at det for rik og produsere en slå tilbake.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66470.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer