Hvordan å diagnostisere problemer med en EGR Ventil på en Isuzu Rodeo

The resirkulering av eksosen ventil, eller EGR ventil, recirculates de avgassene i Isuzu Rodeo for mer fullstendig forbrenning. Selve ventilen åpner og lukker for å tillate de avgasser som skal brennes mer grundig. Men når ventilen stopper åpning på eksos syklus, så du kan merke motoren gå på tomgang slipp. Du kan ha betydelige tomgang problemer med Rodeo dersom ventilen svikter helt. Kontroll av EGR ventilen er enkelt, men du trenger en assistent til å hjelpe deg. Du trenger
skrutrekker
Forgasser rengjøringsmidler
Små wire "rør-cleaner" børste
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren. Det kan være lurt å ha en assistent gjøre dette for deg. Har din assistent rev motoren.
2

Sjekk bevegelsen av EGR stempelet på ventilen. EGR ventil på Rodeo er på venstre side av motoren i nærheten av brannmuren. Du bør være i stand til enkelt å se ventilen stempelet åpning og lukking som din assistent turtall på motoren. Hvis ventilen ikke åpner, har ventilen feilet eller er feil og må kontrolleres og rengjøres eller skiftes ut.
3

Slå av motoren. Fjern de to skruene som holder Rodeo er EGR ventilen på plass og trekk EGR ventilen av.
4

Spray slutten av ventilen med forgasseren. Forgasser rengjøringsmidler brukes til å rense sot ut av mange forskjellige deler av motoren. EGR ventiler kan funksjonsfeil på grunn av store mengder sot, så du trenger denne typen renere å fjerne dem.
5

Arbeid pipe-renere stålbørste inn og ut av ventilen åpningen. Sørg for at du rengjør alt karbonet ut av ventilen åpningen.
6

Sett EGR ventilen, stram skruene og gjenta trinn 1 & 2. Hvis spolen på ventilen er fremdeles ikke er i bevegelse, har EGR ventil sviktet og må skiftes ut. Hvis den beveger seg igjen, da ventilen var rett og slett skittent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64294.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer