Hva er årsakene til Loud Noise Når motoren starter?

Når det gjelder biler, er det uventede som regel dårlig og endringer i staten er nesten alltid til det verre. Følgende er noen av de mer vanlige lyder laget av en slitt motor ved oppstart. Noen er mer alvorlige enn andre, men noe støy bør undersøkes, spesielt hvis det blir høyere eller raskere med rpm. Oljing Issues

Vanligvis vil en motor foreta en konsekvent tapping lyd hvis noen del av det ikke mottar olje ved oppstart.
Olje Dependant Komponenter

Noen komponenter som vil gjøre støy med lavt oljetrykk er løftere, ventil ventilløftere, vippearmer og variabel ventil-tog justering (hvis utstyrt med det.)
slitte komponenter

Noen komponenter som stempelringer vil slites over tid og må utvide med motorvarme før de vil fungere ordentlig. Modifiserte motorer med smidde stempler vil gjøre det samme, men dette er normalt.
Ventilklebing

Dette problemet er mer vanlig på noen motorer enn andre, men er et resultat slitasje på ventil ventilløftere, ventiler, ventilseter, og /eller ventil fjærer.
Eksos Leak

Eldre motorer med en ekstern eksos bypass kan skrangle ved start -up, som lodding brukes på disse rørene er skjør og bryter over tid.
Whistling

Noen nyere motorer inhalere litt luft på kald oppstart til se etter fordampning i motoren. Dette er ingenting å bekymre seg for, selv om det blir litt høyere med tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64295.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer