Hva er årsaken Bremser til Drag & stoppe bilen?

Hydrauliske systemer er like utsatt for svikt som nesten alt annet på bilen din, og de vanligvis mislykkes i en av to måter. Hvis systemet ikke klarer å bygge eller inneholder trykk, da bremsene ikke fungerer. Dersom trykket blir fanget i et hvilket som helst del av systemet, da systemet som vender konstant søknad. Dette, kombinert med visse mekaniske feil, kan lett føre til bilens bremser til å dra. Brems Basics

toppen av bremsepedalen kobles til et stempel inne i brake master sylinder. Når stempelet presser, presser den flytende gjennom systemets harde linjer, gjennom gummi flex linjer og inn i bremsekalipere. Bremsevæske presser på baksiden av et tilsvarende stempel, som presser den innenbords bremsekloss mot rotoren. Presset på inboard bremsekloss trekker bøylen kroppen innover på sine glidere, som klemmer den ytre pad mot rotoren.
Bilder Tette Passages

Gammel gummi bremseslanger er gjenstand for forverring, ofte fra innsiden og ut. Hvis innsiden av bremsen linjen forverres og tresko, vil slangen enten redusere bremsevæske press på slave sylinder - noe som resulterer i et tap av bremsetrykk - eller vil felle trykket i caliper og føre til at bremsene til å dra. Den eneste løsningen her er å erstatte gummi brems tråd med et nytt eller oppgradere til rustfritt stål flettet linjer. Flettet linjer vil faktisk øke bremser 'respons ved å sikre at alle trykket går direkte inn bevege målepunktet.
Stuck Sliders

Bremsekalippere montere chassiset ved hjelp av lange øvre og nedre skruene. Mellom bolten og bøylen kroppen eller chassiset festet er en metallhylse som kalles glideren. Glideren fungerer som et lager, slik at bøylen legeme til å bevege seg inn og ut med minimal motstand. Hvis glidebryteren korroderer eller går tørr for fett, vil den ytre bremsekloss nekter å slippe. Tørr eller stakk glidere er enkelt å feilsøke og fikse. Hvis ytre bremsekloss er slitt langt mer enn den indre, deretter fjerne caliper bolter, fett indre skyve ermene og den glatte delen av bolten og se om det løser problemet ditt.
Sviktende Slave sylinder

Utslitt stempelpakningene og skadet slave sylindere kan føre til at slave sylinderen for å bli sittende fast i hullet og holde bremsene hele tiden brukt på rotoren. Noen ganger slave sylinder stempelet vil kuk litt sidelengs i boringen, andre ganger forseglingen vil holde helt og stempelet vil nekte å trekke. En bremsesystem ningsmidlet ikke mye negativt trykk, slik at eventuelle feil her kan føre til brems stikker. Du kan være i stand til å kjøpe litt tid ved å fjerne bøylen og bryte stempelet gratis ved å komprimere det med en klemme, men det er bare et spørsmål om tid før det stikker igjen. Den beste løsningen her er å enten gjenoppbygge eller erstatte bremsekalippernes.
Drum Bremser

Drum bremser arbeidet med en litt annen forutsetning enn skivebremser, og parkeringsbrems bare komplisere saker. Mange tromme bremsesystemer bruke returfjærer å trekke bremseskoene, hvis disse fjærer pause eller feil på noen måte, kan skoene ikke klarer å fullt trekke. Husk imidlertid at hvis en våren pausene, da det sannsynligvis gjorde det for en grunn. Slave sylinder selv kan henge opp, eller noe kan ha bundet opp og bøyd i forsamlingen. Frosne parkeringsbrems kabler er ganske vanlig på eldre biler, som er løse kontakter og ødelagte braketter, bellcranks og foringer i håndbremsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68211.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer